Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék eljegyzést és házasságot. Hogyan lehet legyűrni a türelmetlenséget?
Na mi úgy jöttünk össze hogy mindketten akarunk gyereket házasságot. Mi 4év után költöztünk össze, és 3.eve élünk együtt. Ez idő alatt látok rajta dolgokat amik elbizonytalanítottak hogy valóban ő e a megfelelő, erről tud ő is.
Ez idő alatt is kérdezgette a baba lagzi témát amire azt mondtam neki nem tudom mikor akarok majd ne várja hogy azt mondom jövőre vagy ekkor..de azt is mondtam ha úgy érzi nem tud várni szakítson ,meg fogom érteni,de konkrét időt ne várjon..
1. Hogy ki milyen beállítottságú, akar e házasodni vagy házasságellenes, ezt a kapcsolat elején érdemes tisztázni, csak hogy ne várj feleslegesen a nagy semmire évekig.
2. Egy kapcsolatban kettő ember van, te vagy egyik, egyenrangú része a kapcsolatnak, neked is ugyanolyan jogod van tudni, mik a szándékai a pasidnak, épp aktuális csaja vagy, vagy komolyabban tervez veled. A házasságkötés NEM az ő döntése egyedül.
3. Két értelmes felnőtt ember ezt megbeszéli, nem videókat mutogat, célozgat, meg ábrándozik, nem körmöt rágva várakozik a másikra. Ez annyira óvodás szint.
Mi pl 1,5 év után házasodtunk össze, és ennek már 10 éve:) De már a kapcsolat elején megbeszéltük, hogy mindketten házasságban szeretnénk élni 1-2 év után. A körülményektől függően, mivel mikor összejöttünk, még mindkettőnknek volt 1 éve a suliból. A lánykérés elég hamar, 3 hónapon belül megvolt. 1 éves kapcsolatban összeköltöztünk, majd fél évre rá össze is házasodtunk.:)
Azzal, hogy felnőtt emberekként megbeszélitek, hogy ő is tervez- e veled egyáltalán házasságot, vagy csak te álmodozol erről, még nem kérted meg a kezét te kis buta!
Az se biztos hogy valaha feleségül akarna venni. De akkor mutogasd neki tovább a videókat mint egy ovis,és várakozz míg megőszülsz, hátha méltóztatik megkérni😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!