Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban nem hozok elég anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?

Figyelt kérdés

A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.

Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.

A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)

Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.

2021. aug. 31. 17:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
34%

Autószerelő:)))

Kozmetikus:)))))))

2021. aug. 31. 22:56
 42/49 anonim ***** válasza:
63%
40. De ha jól csinálják akkor a lagzi pénz visszajön a menyasszonytáncból és a nászajándékból.
2021. szept. 1. 08:03
 43/49 anonim ***** válasza:
64%
A pénz igen. Az eladott kocsi nem.
2021. szept. 1. 08:48
 44/49 anonim ***** válasza:
63%

elmondanád neked,mint az férfinak az férfinak,hogy ha asszony ez mondja hogy add el az kedvenc "tárgyaidat",akkor te is mond is ezt.

Mivel neked ez az hobbid,akkor ő hobbiját is tedd töntre

2021. szept. 1. 13:55
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Oh esküvő után tutira ráveszi, hogy eladja, mert lakásra kell, aztán majd repül a másik verda is a gyerek miatt... ki vagy herélve
2021. szept. 1. 14:09
 46/49 anonim ***** válasza:
77%

Azért ne add el, mert neki nem tetszik. Azt kéne megértenie, hogy ezek nélkül sem fogsz a szoknyája mellett ülve boldogan mosolyogni napi 24 órát. Még mindig jobb elfoglaltság ez, mintha nőznél vagy azerencsejátékoznál.

Ui. A férjem eladta a motorját, mikor építkeztünk, mert az ára sokat lendített rajta, de akkor sem úgy, hogy rágtam érte a fülét. Megegyeztünk, hogy később lesz egy újabb motorja, mikor újra lesz ideje használni. Most kis gyerekek mellett csak porosodna a régi is, ezért nem bánja az eladást, de fontos, hogy az ő döntése volt. Te is akkor add el, ha te akarsz megválni tőle.

2021. szept. 1. 18:33
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon meg kéne itt beszélni az anyagiakat és az ezzel kapcsolatos szokásaitokat (plusz ha már így szóbakerült a hobbikat is), mielőtt összeházasodnátok, mert csak ez alapján a történet alapján több intő jelet is látok a házasságotok sikeressége szempontjából.
2021. szept. 2. 20:21
 48/49 anonim ***** válasza:
52%

Mi a bajotok a szakmájukkal? Egy Kozmetikus pl Budapesten annyit keres, hogy egyesek életét megveszi 😀 Nézzétek Nézzétek mennyibe kerül pl egy sminktetoválás, vagy egy műszempilla, azt szorozzátok meg napi csak 2 vendéggel egy hónapra 😀

Az autószerelőről ne is beszéljünk, az meg vidéken is degeszre keresi magát. Aki ide írt fikázni két vállalkozót az mivel foglalkozhat vajon? 😀 Vagy a beosztotti lét menőbb? Jó tudni....😂😂😂

2022. máj. 11. 15:42
 49/49 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem m az a baj hogy nem irodában dolgoznak vagy éppen nincs dipkomájuk. Mert a magyar felfogás az higy aki ilyesmit csinál annak 80 - as az IQ-ja. Sajnos még mindig itt tartunk. Igazából egy saját magának dolgozó embert nem szid le senki ha késik, magának osztja be az idejét szóval iskola ide-oda én csak irigylem.

Csak 1 hozzászóló szólt le az autósuerelőt, a 41-es. Azért autószerelők azért tényleg jól keresnek. Kozmetikust nem tudom oda nem járok.

2022. máj. 11. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!