Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?
A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.
Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.
A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)
Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.
Autószerelő:)))
Kozmetikus:)))))))
elmondanád neked,mint az férfinak az férfinak,hogy ha asszony ez mondja hogy add el az kedvenc "tárgyaidat",akkor te is mond is ezt.
Mivel neked ez az hobbid,akkor ő hobbiját is tedd töntre
Azért ne add el, mert neki nem tetszik. Azt kéne megértenie, hogy ezek nélkül sem fogsz a szoknyája mellett ülve boldogan mosolyogni napi 24 órát. Még mindig jobb elfoglaltság ez, mintha nőznél vagy azerencsejátékoznál.
Ui. A férjem eladta a motorját, mikor építkeztünk, mert az ára sokat lendített rajta, de akkor sem úgy, hogy rágtam érte a fülét. Megegyeztünk, hogy később lesz egy újabb motorja, mikor újra lesz ideje használni. Most kis gyerekek mellett csak porosodna a régi is, ezért nem bánja az eladást, de fontos, hogy az ő döntése volt. Te is akkor add el, ha te akarsz megválni tőle.
Mi a bajotok a szakmájukkal? Egy Kozmetikus pl Budapesten annyit keres, hogy egyesek életét megveszi 😀 Nézzétek Nézzétek mennyibe kerül pl egy sminktetoválás, vagy egy műszempilla, azt szorozzátok meg napi csak 2 vendéggel egy hónapra 😀
Az autószerelőről ne is beszéljünk, az meg vidéken is degeszre keresi magát. Aki ide írt fikázni két vállalkozót az mivel foglalkozhat vajon? 😀 Vagy a beosztotti lét menőbb? Jó tudni....😂😂😂
Szerintem m az a baj hogy nem irodában dolgoznak vagy éppen nincs dipkomájuk. Mert a magyar felfogás az higy aki ilyesmit csinál annak 80 - as az IQ-ja. Sajnos még mindig itt tartunk. Igazából egy saját magának dolgozó embert nem szid le senki ha késik, magának osztja be az idejét szóval iskola ide-oda én csak irigylem.
Csak 1 hozzászóló szólt le az autósuerelőt, a 41-es. Azért autószerelők azért tényleg jól keresnek. Kozmetikust nem tudom oda nem járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!