Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?
A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.
Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.
A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)
Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.
#18 Miért lenne hülyegyerek? Az asszony a hülyegyerek ha se hobbija, se pénze, de azért lagzit akar meg hogy a párja eladja a cuccait.
Szerintem inkább te vedd el a barátnőjét, ugyanazon az értelmi szinten vagytok. :D
Ha normalis beveteletek van, tok felesleges eladni mindent. Azt kb az ehezok szoktak, hogy ne vigye el a bank a hazukat meg ilyenek. Nem tudom milyen putribol jon a baratnod, ahol ez szokas.
Meg nem tudom, hova rohan, az eskuvore meglesz a penz idoben, megvasarolhato hazak meg lesznek kesobb is. En is inkabb azt mondanam, ha a baratnod szarul keres, inkabb keressen jobb munkat, vegezzen el valami kepzest, stb.
Minek veszed el? Életed se lesz mellette. Először add el ezt utána azt, aztán mi az hogy te hobbizni mész, mit képzelsz te.
Most nevel belőled papucsot éppen.
N
Ez nagyon nagyon soktényezős. Csak találgatni tudok. Lehet, hogy egyszerűen féltékeny a hobbidra. Lehet, hogy az ő munkáját alábecsülik, miközben a tiedet rendesen megfizetik és emiatt bántja, hogy te drága játékokat veszel magadnak míg ő örül, ha van mit félretennie. Lehet, hogy az időt sajnálja, amit a hobbiddal töltesz, ezért örülne ha megszabadulhatna az autódtól.
Beszélgess vele sokat és kiderül.
Mindketten vállalkozók vagyunk, én autószerelő, ő pedig kozmetikus, csak neki picit gyengébben megy az üzlet.
Egyébként igen, határozottan ellenzi is a hobbim.
El ne add a kocsit. Én eladtam az autót a két motor maradt de 9 éve nem használtam, nem mentem többet nyaralni, gyereket nevelünk nekik veszek mindent , néha megnezegetem az autókat, beülök a garázsba a motorok mellé és nézegetem, vagy atnezem a repjegyeket hogy hova NEM fogok megint elutazni.
Azt jön a reggel megyek dolgozni és jön az este megint minden előről kezdődik.
Hát az egyértelmű, hogy ellenzi. Onnantól hogy élvezed mindenen rinyálni fog.
25#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!