Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban nem hozok elég anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?

Figyelt kérdés

A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.

Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.

A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)

Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.

2021. aug. 31. 17:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
76%

#18 Miért lenne hülyegyerek? Az asszony a hülyegyerek ha se hobbija, se pénze, de azért lagzit akar meg hogy a párja eladja a cuccait.

Szerintem inkább te vedd el a barátnőjét, ugyanazon az értelmi szinten vagytok. :D

2021. aug. 31. 18:29
 22/49 anonim ***** válasza:
93%

Ha normalis beveteletek van, tok felesleges eladni mindent. Azt kb az ehezok szoktak, hogy ne vigye el a bank a hazukat meg ilyenek. Nem tudom milyen putribol jon a baratnod, ahol ez szokas.

Meg nem tudom, hova rohan, az eskuvore meglesz a penz idoben, megvasarolhato hazak meg lesznek kesobb is. En is inkabb azt mondanam, ha a baratnod szarul keres, inkabb keressen jobb munkat, vegezzen el valami kepzest, stb.

2021. aug. 31. 18:38
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, ne add el.Minek lagzi, ha nincs pénz.Barátnőd csak gyűjtögessen ha buli kell neki.
2021. aug. 31. 18:38
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
#19. A kétszer annyit spórolból én arra következtetek, hogy kétszer annyit tesz a közösbe, bár valóban, ez a megfogalmazás nem elég konkrét így, magának is spórolhat. Erről majd nyilatkozik a kérdező.
2021. aug. 31. 18:40
 25/49 anonim ***** válasza:
93%

Minek veszed el? Életed se lesz mellette. Először add el ezt utána azt, aztán mi az hogy te hobbizni mész, mit képzelsz te.

Most nevel belőled papucsot éppen.

N

2021. aug. 31. 18:41
 26/49 anonim ***** válasza:
78%
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy el akarok-e venni egy ilyen önző, egocentrikus tyúkot. Ha nagy esküvőt akar, adja el ő a szarjait, ne a valagát tartsa, mintha valami prosti. Biztos vagyok benne, hogy van otthon sminkecske, ruhácska, ékszerecske, amit ugyanúgy el lehet adni, hogy véletlenül se kelljen a rózsafalat se nélkülözni a kis képmutató parádén. Ilyenkor érzem magam hülyének, hogy 3 évig gyűjtöttem a tandíjam mellett a saját esküvőmre. Mások meg a párjuk holmijával cigánykodnak és még így is elveszik őket. Grat
2021. aug. 31. 18:47
 27/49 anonim ***** válasza:
79%

Ez nagyon nagyon soktényezős. Csak találgatni tudok. Lehet, hogy egyszerűen féltékeny a hobbidra. Lehet, hogy az ő munkáját alábecsülik, miközben a tiedet rendesen megfizetik és emiatt bántja, hogy te drága játékokat veszel magadnak míg ő örül, ha van mit félretennie. Lehet, hogy az időt sajnálja, amit a hobbiddal töltesz, ezért örülne ha megszabadulhatna az autódtól.

Beszélgess vele sokat és kiderül.

2021. aug. 31. 18:59
 28/49 A kérdező kommentje:

Mindketten vállalkozók vagyunk, én autószerelő, ő pedig kozmetikus, csak neki picit gyengébben megy az üzlet.

Egyébként igen, határozottan ellenzi is a hobbim.

2021. aug. 31. 19:04
 29/49 anonim ***** válasza:
98%

El ne add a kocsit. Én eladtam az autót a két motor maradt de 9 éve nem használtam, nem mentem többet nyaralni, gyereket nevelünk nekik veszek mindent , néha megnezegetem az autókat, beülök a garázsba a motorok mellé és nézegetem, vagy atnezem a repjegyeket hogy hova NEM fogok megint elutazni.

Azt jön a reggel megyek dolgozni és jön az este megint minden előről kezdődik.

2021. aug. 31. 19:08
 30/49 anonim ***** válasza:
90%

Hát az egyértelmű, hogy ellenzi. Onnantól hogy élvezed mindenen rinyálni fog.

25#

2021. aug. 31. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!