Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban nem hozok elég anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?

Figyelt kérdés

A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.

Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.

A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)

Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.

2021. aug. 31. 17:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
*elveszed
2021. aug. 31. 19:08
 32/49 anonim ***** válasza:
41%
Kozmetikus 😂😂😂 gondolhattam volna, azoknak van ennyi agyuk
2021. aug. 31. 19:15
 33/49 anonim ***** válasza:
93%
Aztán majd lehet villogni a szupi esküvővel, nászúttal amit a balek pasi kifizet 😅 és csak látszat. Szupi házasság lesz ez is.
2021. aug. 31. 19:17
 34/49 anonim ***** válasza:
31%
Kozmetikus... :D
2021. aug. 31. 19:20
 35/49 anonim ***** válasza:
98%
Ha ezert a kapcsolatert eladod az autod duplan ha nem triplan fogod megbanni. Szerintem korai a hazassag nektek, nincs meg az osszhang
2021. aug. 31. 19:21
 36/49 anonim ***** válasza:
45%
Hogy lehettek ilyen gonoszok egy olyan nővel akit nem is ismertek csak a pasija idehányt néhány sort kb. dicsekedve sajnáltatni magát
2021. aug. 31. 19:37
 37/49 anonim ***** válasza:
69%
#36 ott a pont. Főleg hogy vélhetően kamu hangulatkeltés az egész, ahogy itt a kérdések legtöbbje. Annyira nyilvánvalóan csak arra megy ki hogy a kommentelők szidják és kvázzanak egy nőt.
2021. aug. 31. 19:45
 38/49 anonim ***** válasza:
51%
Csak dicsérni lehet.
2021. aug. 31. 19:57
 39/49 anonim ***** válasza:
53%

Ha a lagzi az álma a kérdező menyasszonynak neki még mindegy akkor meg kell csinálni mert mindig bánni fogja a lány hogy nem így holt. Pláne elfelejtik sokan hogy a nagy lagzik többségében visszajön a pénz a nászajándékból. Kivéve ha méregdrága a lagzi de itt nem volt szó ilyenről. Nem kell mindenből öl a legdragabbat és kész. Amúgy 2 feles után már amúgy sem fog senkit sem érdekelni hogy milyen a díszítés.

Tehát lagzipenz egy dolog, de a ház fizetése szerintem is közös pénzből kellene hogy legyen. Ha most megszokja hogy te fizetsz sokkal többet akkor mi lesz később? Ha lenne gyerek nem ezt mondanám mert akkor nyilván más a helyzet, akkor kicsit igazat adnék neki. De itt még nincs.

2021. aug. 31. 21:14
 40/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha a lagzi az álma a menyasszonynak, akkor gyűjtsön rá szépen ő is keményen. Én előbb mennék el másodállásba vagy vállalnék alkalmi munkát erre a kis időre, minthogy el akarjam adni azt, amiért valaki más dolgozott meg.
2021. aug. 31. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!