Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban nem hozok elég anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?

Figyelt kérdés

A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.

Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.

A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)

Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.

2021. aug. 31. 17:12
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Nekem nem fontos a lagzi, csak az ő álma. Kicsit én is faragtam a költségvetésből, idén csak egyszer voltam pályázni, és még egy alkalom lesz szeptemberben.

Ő is spórol ahol csak tud, csak neki nehezebb, mivel fele annyi bevétele van.

2021. aug. 31. 17:51
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, szerintem azon múlik, mekkora arányú anyagi hozzájáruláshoz tartjátok magatokat a kapcsolatban. ha megegyeztek egy olyan szintben, hogy egyikőtök sem veri magát luxusba, vagy ő pl. már el is kezdett megszabadulni az értékes cuccaitól azért, hogy a közös lakásotok jobb lehessen, akkor igen, egyébként nem.
2021. aug. 31. 17:53
 13/49 anonim ***** válasza:
15%
Mit pályázol? Létezik valami állami vagy eus támogatás lagzira?
2021. aug. 31. 17:56
 14/49 anonim ***** válasza:
72%
Küldj már pár húszezrest, hogy kifújjam az orrom, baromi szomorú ez a sztori.
2021. aug. 31. 17:58
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
És ő milyét fogja eladni?
2021. aug. 31. 18:02
 16/49 anonim ***** válasza:
87%
#13. Pályázik=versenypályán használja az arra a célra átalakított hobbijárművét.
2021. aug. 31. 18:10
 17/49 BeefEater ***** válasza:
100%

Csak nekem van egy csavar a menyasszonyod logikájában?

"Add el az autód vagy a motorod, hogy biztos meglegyen a pénz a lagzira, amiből a lakásra lesz önrész."

...vagy arra gondol, hogy ha eladtad az egyiket a lagzira eladod majd a másodikat is, hogy abból legyen önrész?

2021. aug. 31. 18:11
 18/49 anonim ***** válasza:
21%

Jaaa értem, szóval neked versenyautód van és arra költöd a pénzt mint egy hülyegyerek?

Ideje lenne felnőnöd és lemondani az ilyen gyerekes szórakozásról.

Egyébként azt sem értem, hogy miért tartasz motorkékpárt 2 autó mellett.

2021. aug. 31. 18:15
 19/49 anonim ***** válasza:
84%
#18. Kissé igazságtalan vagy. Olvastad, hogy a kérdező így is kétszer annyit spórol, mint a barátnője?
2021. aug. 31. 18:24
 20/49 anonim ***** válasza:
33%
Nem az a lényeg, hogy mennyit keres, hanem hogy a lehetőségéhez képest nem tesz meg mindent a közös jövőért. Ez bizony önző magatartás.
2021. aug. 31. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!