Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem hozok elég anyagi áldozatot a kapcsolatunkért?
A tervek szerint jövőre lesz a lagzink, és eddig a költségvetés kb 70%-a félre van téve. Számításaim szerint a következő 8hónap alatt bőven összespóroljuk a maradék 30at, de a menyasszonyom aggódik miatta.
Két autóm van, egy ucai jövős-menős, és egy átalakított BMW, amivel kizárólag versenypályára járok kikapcsolódni. Az igazság, hogy az utóbbi időben valóban sok pénzt költöttem a hobbyautóra, és ezenkívűl egy 600as motorkerékpárom is van, amit ritkán használok.
A menyasszonyom szerint legalább az egyiket el kellene adnom, hogy a pénzt majd új lakás önerejére költsük.(jelenleg albérletben élünk + én garázst is bérelek)
Én semmitől nem szeretnék megválni, főleg hogy ennyi kiadás mellett még mindig több pénzt tudok félretenni mint a barátőm.
Egyáltalán minek akkora lagzi, amire évekig kell spórolni?
Inkább azt az összeget kéne a lakásba tolni.
Én nem adnám el a cuccaimat, max nem költenék most egy darabig a custom BMW-re meg ilyenek.
Bár eleve nem értem ezt a drága lagzis dolgot se, de ez csak az én személyes véleményem, hogy semmi értelme sokat költeni rá, abból mehetne lakásra, autóra, utazásra, akármire, ami sokkal hasznosabb meg fontosabb a közös életeteket tekintve.
Nem eladni kell hanem beveteleket novelni befektetni.
Jo hulye az asszony ez tipik szegenysegi gondolkodas ha ninca pénz adjuk el a wc csészét is mint a c.gok.
"Nő vagyok, de nem adnám el a helyedben. Azok a te holmijaid. Nehogy már ő mondja meg hogy mit és hogyan csinálj. Ha te még ígyis több pénzt tudsz felmutatni mint ő, akkor neki kellene elgondolkodni hogy mit csinál másképp, nem neked."
az ő dolgai, de ne mondd, hogy te szó nélkül hagynád, ha zsíroskenyéren élnétek, miközben luxusjárművek állnak a vitrinben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!