Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért írtok olyat a fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írtok olyat a fiatalon eljegyzett/ eljegyzendő pároknak, hogy "éljél még" meg "még nem éltél eleget"?

Figyelt kérdés
Olvasgattam a válaszokat, amiket a tanácstalan, fiatalon eljegyzendő pároknak írtak. Sokszor olvastam olyat, hogy ilyen fiatalon még élni kell, meg még nem élt eleget. Mintha az eljegyzéssel vagy a házassággal vége lenne az életnek. 22 éves vagyok, kb. fél éve vagyok menyasszony, másfél éve együtt élek a párommal, de nem érzem halottnak magam. :) Éjszaka dolgozom (éjszakás recepciós vagyok), Pesten lakom, de havonta 3-4 alkalommal Győrbe utazom iskolába, és szívesen beszélgetek másokkal, akár idegenekkel is. A párom is jön-megy, építgeti a karrierjét. Otthon pedig megvan a biztos bázis, szeretjük és támogatjuk egymást. A saját tapasztalat után nem értem, miért írtok olyat, hogy nem élt eleget...
2010. aug. 24. 13:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Ismerős 16 éves korában ismerkedett meg a feleségével 6 évig udvarolt és 2 évig jegyben jártak és a 9 évben 25 évesen volt az esküvő most 50 éve házasok unokák, dédunokák..mert nem zsákbamacskát vettek anno és hagytak időt is bőven, hogy megfontolják kell-e a házasság..milyen erős a kapcsolatuk. Bejött.

Vajon aki 5 hónapja jár valakivel és 6hónap- 1év jegyességet követően házasodik azok is együtt lesznek 50 évig? Ja...hogy kiderülnek dolgok a házasságban? Megcsal meg rájövök nem szeretem meg stb? Miért nem gondoltak erre előtte.

2010. aug. 24. 14:15
 22/39 anonim ***** válasza:
én soha nem foglalkoztam mások véleményével. 19 voltam, mikor 1 hónap ismerettség után össze is költöztem életem ELSŐ pasijával. fél év után megkérte a kezem. igent mondtam. 4 évre rá összeházasodtunk és azóta is boldogan élünk... :) 32/nő
2010. aug. 24. 14:17
 23/39 anonim ***** válasza:

Igaz a szűz feleség is megcsalhat és elhagyhat és lehet hűséges lesz az akinek előttem X barátja volt ok.

A kiélés pedig a házasság előtt nem azt jelenti, hogy nyaralgatok + barátkozok hanem amit írkáltam.

Ha pedig a lány komoly és megfontoltan X év járás után is engem szeret és igent mond az oltárnál 6-8-10 év járás után is az sose csal meg..mert már kiderülne a jellemhiba a 6-8-10 év járás alatt.

2010. aug. 24. 14:20
 24/39 anonim ***** válasza:
32/n csak gratulálni tudok, mert legalább kivétel vagy a sok csalfa feleség között. Tudtad, hogy szereted, tudtad, hogy hozzá mész és nem hülyültél meg.
2010. aug. 24. 14:22
 25/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 21 éves vagyok(nem vagyok még eljegyezve),de részben igazat adok azoknak,akik "ellenzik" részben meg nem.

Szóval manapság úgy vettem észre,hogy ez is csak egy DIVATTÁ vált.Én pl hülyeségnek tartom azt,hogy 16-17-18évesen eljegyezgetik egymást,mert ennek tényleg olyan divat meg trendi szaga van :) persze akadnak kivételek(kevesen)-szóval nem kell nekem esni,mert ezt írtam,de tényleg sokaknak csak trend ez az egész.Jó néhány párt ismertem már 18évesen is,akik jártak fél év,egy évet és már eljegyezték egymást...mondanom sem kell,hogy ma már meg sem ismernék egymást az utcán.

Szóval ez egy tini hülyeség,tizenévesen feleslegesnek tartom,attól nem lesz nagyobb vagy felnőttebb senki,mert eljegyzik...

De a mi korunkban semmi gond nincs ezzel.Szerintem 20fölött már normális.Azok meg hülyeséget beszélnek,akik szerint "élni kell".Nem igazán értem,hogy ilyenkor mire gondolnak,de ha egyszer megtalálja az ember a párját,azt,akit szeret,az fontosabbá válik mindennél és amúgy nem tudom,hogyha valaki pl házas,az miért ne járhatna el bulizni,akár a párjával is.Persze,természetes,hogy egy huszonévesnek szüksége van erre,de ez miért ne lenne összeegyeztethető az eljegyzéssel vagy a házassággal?Ha meg olyan az illető,akivel nem lehet "élni",akkor ahhoz nem kell hozzámenni(mert hallottam olyat is,hogy a csaj nem mehetett sehova sem, a pasi meg nem volt hajlandó kitenni a lábát sehova).De azért az "élés" ne legyen már egyenlő a d*gással(már bocs).Én rosszul vagyok ettől,hogy az a "jó" ha valaki előbb kiéli magát.Miért,ha egyszer megtalálom a páromat,akkor dobjam csak el azért,mert "nem éltem még ki magamat"?Nekem erre nincs igényem,pedig nekem is a mostani párom az első és a 2év alatt mellette nem éreztem igényt arra,hogy kiéljem magam.Tökéletesen megelégszem vele,így sokkal boldogabb vagyok,mintha minden héten más pasi ágyában ébrednék(amúgy sem vagyok olyan típus).

21/L

2010. aug. 24. 14:22
 26/39 anonim ***** válasza:

A szüz lány majd megcsal mással?

Miért lenne kíváncsi másra? Szeretem a szüleimet de majd megbolondulok, hogy jééé én azt sem tudom milyen más szülő aztán ott hagyom anyut és aput és keresek magamnak másik anyut és aput. Ugyan már. Miért elképzelhetetlen, hogy valaki az első szerelméhez megy feleségül ártatlanul és együtt élik le az életüket? Miért? Ha szereti a csaj a fiút miért akarna mást kipróbálni? Kit érdekel más milyen az ágyban?

2010. aug. 24. 14:25
 27/39 anonim ***** válasza:
bizony 14.22-es, mivel 17 évesen még tanul, még le sem érettségizett, még nem is nagykorú, még gyerek, még nem tudja mi akar lenni, ha nagy lesz, még nem tudja, mi az hogy befizetni a számlákat mert keményem dolgozott és semmi nem maradt, mert elmegy a számlákra a pénz, stb. épp ez az, hogy olyankor még élni kell és ez nem azt jelenti, hogy össze-vissza mindenfélével az ágyban, hanem azt, hogy menjen fesztiválokra, bulizzon, strandoljon, barátkozzon, próbáljon ki új dolgokat, új élményeket. mert bizony egy komoly kapcsolatban nem mindig tehet meg az ember bármit! nekem is van több ismerősöm is, akik össejöttek 16-17 évesen, sőt 19 évesen összeházasodtak és mindegyiknek válás lett a vége már 25 évesen elváltak voltak. persze, tisztelet a kivétel. de szerintem is élni kell, nem szabad kihagyni egy bulit sem, menni jönni karriert építeni, új sportokat, új hobbikat kitalálni, nagyvilágot látni, sok barátot szerezni, ismerkedni. 29/N
2010. aug. 24. 14:26
 28/39 anonim ***** válasza:
ma 14:15 Beszélgetsz te idős özvegyekkkel esetleg?TEdd meg!Fognak ezekről érdekességeket mondani!Régen nagyanyáink idejébe nem kifejezetten szerelemből házasodtak!!!!!
2010. aug. 24. 14:34
 29/39 anonim ***** válasza:
Lehet nagyanyáink nem szerelemből házasodtak de a legtöbb nőn nem ment át a jános meg a város a mai tinik amit csinálnak pedig gyomorforgató, úgy váltogatják a partnert mint más a zoknit.
2010. aug. 24. 14:37
 30/39 A kérdező kommentje:
Ha már mindenáron a nagyanyáinkkal példálozunk: a nagyim közölte az 59. házassági évfordulón, hogy ő azt szereti a legjobban a házasságában, hogy mindigis olyan független volt, ahogy csak akarta. Rengeteget mesél, mennyit mászkált egyedül a városban, hogy ha nem ért rá a papa, akkor elment a barátaival szórakozni. A kemény munka és a nehézségek mellett meg tudták hagyni egymásnak a másik szabadságát. Mi még csak 4 és fél éve használjuk ezt a receptet, idáig működik.
2010. aug. 24. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!