Hogyan mondjam el a szüleimnek azt, hogy eljegyzett a párom?
Figyelt kérdés
A párommal már 5 éve vagyunk együtt és most megkérte a kezem. Ez az 5 év kicsit nehéz is volt, mert a szüleimnek nem szimpatikus, szerintük nem hozzám való és rossz a személyisége. Ezek miatt sokszor kerültem velük vitába.2011. júl. 20. 15:26
2/14 anonim válasza:
Nyugodtan kozolheted veluk. Ha sikerult 5 evig egyuttmaradni, meg a szulok ellenzese mellett is, akkor mi baj?
3/14 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan mondd meg nekik. A te életed..nem az övéké, szóval meg nem akadályozhatják, hogy hozzá menj a párodhoz, max nem tetszik nekik, de az már csak az ő bajuk...
4/14 anonim válasza:
Nálunk bár szerették a barátomat a szüleim, mégsem vertük nagydobra az eljegyzést. A 2 éves évfordulónkon megvettük a gyűrűket és felhúztuk egymás ujjára. Amikor észrevették akkor mondtuk, hogy igen, eljegyeztük egymást.
5/14 anonim válasza:
Amúgy gratulálok;) én is szeretnék már itt tartani:P:)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. júl. 20. 15:42
7/14 anonim válasza:
a szülőknek a gyermekük boldogsága a legfontosabb. ha én lennék az anyud, veled örülnék,de így csak annyit mondhatok élvezzétek egymást!:))))))
8/14 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ez nem egy valami, ami végleges, és visszafordíthatatlan. Ez csak egy szimbólum.
Az már gázosabb lenne, ha el is vett volna... Akkor a szülők talán ki lennének.
9/14 anonim válasza:
az utolsó megmondta a frankót, ott a pont:)
10/14 anonim válasza:
Sziasztok! Képzeljétek xy eljegyzett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!