Hogyan mondjam el a szüleimnek azt, hogy eljegyzett a párom?
En is igy voltam 22 evesen (2 eves kapcsolat utan), en meg sem mondtam, minek? Az ö szülei ugy tudtak meg, hogy meglattak a gyürüt. Szetmentünk, de nem ez miatt. A szüleim, tesoim meg most se tudjak egyebkent.
Az elözöröl jut eszembe: van egy ismerösöm, aki ugy hazasodott össze a ferjevel, hogy csak utana szolt a szüleinek. Azt nem tudom, hogy elleneztek-e vagy nem, de az anyukaja sokat sirt emiatt, nem szamitott erre. Pedig akkor mar terhes volt, es epült a közös hazuk. Mindent gyorsan csinaltak: mire megerkezett a baba, kesz volt a haz is, mar bent laktak.
Na közben elment a valaszom... Most azon morfondirozol, hogyan mond el ugy, hogy tetsszen nekik, pedig szerintem mindegy hogy mondod. Ha nem szimpi, nem fog nekik tetszeni, akarmit is mondassz. Nem attol függ a reakciojuk, hogy mondod.
16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!