Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írtok olyat a fiatalon eljegyzett/ eljegyzendő pároknak, hogy "éljél még" meg "még nem éltél eleget"?
Élje ki magát vagyis amire férjhez megy sok pasival volt dolga, és majd ha megnyugszik elvehetem feleségül?
Kellene a francnak egy kiélt nő..utána nem csal meg milyen áron? Előttem volt a jános meg a város...kellene a francnak egy ilyen nő feleségnek meg a gyermekeim anyjának.
pfffffffff
Úgy hangzik a még nem élt eleget mint egy kurv@képző szlogenje....kötelező házasság előtt szétqúrnia az agyát?
Régen is a nő szüzen ment feleségül aztán jó napot. Leélte a párjával a 30-40-50 évet és kész nem pedig végig ment rajta a falu.
Ha meg 4-5-100 pasi megkefélte előttem ne játsza a házasságban a rendes nőt mert arról már lekésett.
Aztán ennek megfelelő bánásmódot kap a házasságunkban is mert mit tiszteljek egy ilyen feleségben..azt hogy mgkefé.ltette magát kis millió emberrel mert élni akar?
Döntse el mindenki hogy rib@nc akar lenni vagy feleség.
Természetesen félre ne értsetek az ok, hogy előttem volt 1 esetleg 2 komolya évekig tartó kapcsolata az ok, de hogy diszkó meg a fél világ esetleg pipa a koncerten meg szerető volt meg mittudomén az már nem okés.
Ilyesmi kidererül ám előbb-utóbb és az kegyetlen amikor az ember menyasszonyáról kiderül hogy koncerten lepipázta a srácot meg szeretője volt C-nek meg stb.
Komoly kapcsolta 1 max 2 ha nagyon szerelemes vagyok esetleg még 3 fiút is megtűrök magam előtt de ez az éljünk meg amit a mai tincsajok csinálnak vérlázító és egy normális férfi sem kiván magának ilyen feleséget.
Tiszteletem kérdező több ilyen lánynak kellene élnie a földön mint te vagy
Hát igen a kis 25 éves hölgyikének talán mint régen nem ártott volna 1 vagy 2 év jegyben járás nem rögtön durr esküvő. Azért jó 1 esetleg 1,5-2 évig jegyesként élni mert akkor még jobban megszilárdul, hogy együtt éljük-e le az egész életünket vagy kiderülnek dolgok és nincs esküvő.
Nem voltak régen hülyék az emberek.
Élje ki magát az nem feltétlenül jelenti azt h b@sszon mki orrba szájba!Elég szomorú ha neked ez a kifejezés azt jelenti!
De tudjátok mit...mindenki a saját kárán tanul;D
Pár év múlva mikor a kedves "szűz" feleség lelép egy pasival mondván h elege van h otthon rabszolga ...na majd akkor kíváncsi leszek hogy áll az egyik válaszolónak a szája!De ez oda vissza igaz!Mennyi de mennyi ilyet tudok!Pláne hogy fodrász vagyok és hallok pár sztorit!
Szia!
Az eljegyzés önmagában nem jelent semmit, semmi nem változik az ember életében tulajdonképpen, csak hogy gyűrű lesz az ujján.Ettől még nem változik, mehet barátnőkkel, barátokkal, befejezheti az iskoláit, nem kell gyereket sem vállalnia stb. Akik ezt 20as éveik előtt vagy elején komolyan veszik, tehát hogy az eljegyzés az egy gesztus arra, hogy "Te leszel a férjem/feleségem" ott azt tudom írni , hogy ez teljesen jó. Kevesen vannak ilyenek sajnos. Bejött a "divat" meg hogy milyen buli az eljegyzés, meg ha a Zsuzsit eljegyezte a párja, nehogymár én elmaradjak, nagyon szerelmesek vagyunk és csakis az eljegyzés jöhet szóba...Szóval ezek. Nagyon szép dolog az eljegyzés, nem vagyok ellene, de csakis valós, előremutató szándékkal lehet az, ami. Mert pl. olyan rossz, hogy nagy a lamúr, imádlak-szeretlek, gyűrűváltás aztán 4 év múlva kialszik a láng és mindenki mehet, amerre akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!