Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem a válasza az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a válasza az eljegyzés?

Figyelt kérdés

28F vagyok.

10 éve vagyunk együtt.

Középiskolások voltunk a barátnőmmel amikor összejöttünk (18 évesek voltunk mindketten).

Érettségi után a szüleim lakást vettek nekem az egyetem miatt,a barátnőmmel összeköltöztünk,lediplomáztunk 4 évvel ezelőtt már utalt rá barátnőm,hogy ő már készen áll rá, már nagyon akarja a lánykérést, azt szeretné ha megkérném a kezét.

Én erre azt mondtam,hogy én még nem érzem mert hatalmas nagy elkötelezettség számomra hatalmas értéke van egy gyűrűnek. 1 év elteltével kerek perec megkérdezte,hogy szerinte hol tart a kapcsolatunk? mert ő már nagyon nagyon szeretné végre.

A tegnapi napon egy romantikus otthoni vacsora mellett feltettem neki a nagy kérdést erre ő azt mondta,hogy már elkéstem vele, már nem érzi azt a nagy varázst,már lemondott a gyűrűről.

Pedig nagyon szerette volna

Most szakítani akar ezzel a kijelentéssel vagy mégis mint jelent ez az egész,hogy elmúlt a varázs

2020. dec. 4. 18:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%

"A csaj korabban kesten allt, azota talan hatrabb lepett az eletben, es mar nem all ra keszen?"

Nem erről van szó. Csak tudod, minden kapcsolatnak van egy fejlődési íve. Itt ez lett elcseszve a kérdező párjának a töketlenkedésével.

2020. dec. 6. 15:18
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Dehat nem evtizedekrol van szo!
2020. dec. 6. 15:39
 23/23 anonim ***** válasza:
azóta a kérdező sem ír, lehet vége lett
2020. dec. 22. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!