Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Max 1 év után, kb. 18 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Max 1 év után, kb. 18 évesen eljegyzés?

Figyelt kérdés

Hogy fogadták otthon? Azóta is együtt vagytok?

Párom mostanában egyre többet utal ilyesmire.

Decemberben töltöm be a 18-at, rá pár napra pedig évfordulónk lesz. Az első. A kezdetektől fogva érezzük, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Talán fiatalok vagyunk, de a szándékaink és az érzéseink komolyak.

A szüleim szeretik Őt, nem különösebben tartok negatív reakciótól (amennyiben tényleg megéri a kezem). Inkább csak hasonló történetekre vagyok kíváncsi. 😊

#eljegyzés #18évesen
2020. okt. 21. 23:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%

Évekig éltem együtt egy férfival, akiről 18 évesen azt hittem, hogy ő lesz életem szerelme, a férjem stb. Majd pár év múlva, egyik napról a másikra (de tényleg!), úgy gondoltam, hogy nekem más élet kell.

Kiiratkoztam az egyetemről, másik munkahelyre jelentkeztem, főállásban dolgoztam, és szakítottam a párommal, akivel előtte kb. 2 héttel már az eljegyzésről beszélgettünk. Megfordítottam az egész életemet.

Egyszerűen bevillant valami, hogy ez nem az én utam, amin most járok. Más kell. És nem voltam sokkal idősebb.

Megismertem mást. A kapcsolatunk az elejétől kezdve TELJESEN más alapokon nyugszik. Rövid időn belül költöztünk össze, az előzőhöz képest ez egy tökéletes kapcsolat.

Még egy éve sem voltunk együtt, amikor megkérte a kezem. De tudtuk, hogy egy éven belül összeházasodunk.

Évek óta együtt vagyunk, és életem legjobb döntése volt az a változás akkor.

Sokat fogtok még változni. Sőt, rengeteget. A szülőktől való elszakadás, az önállósodás, együttélés, a szürke hétköznapok, problémák, jó dolgok fognak formálni még titeket.

Várjatok még vele.

2020. okt. 22. 16:50
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kicsit más volt, 19 évesen 3 hónap után eljegyzés... 10 hónap után, már 20 évesen elhagytam, képtelen voltam vele maradni, nagyon más lett mint az eljegyzés előtt. A családom nem szólt semmit, mert nem tudtak a kapcsolatról.

4 évre rá, 24 évesen ismertem meg és jöttem össze életem szerelmével. 2,5 hónap múlva megkérte a kezem. A szülők örültek neki, mindkét oldalon. Most már 10,5 éve vagyunk együtt. Másfél év után házasodtunk össze.:)

2020. okt. 24. 18:20
 23/30 anonim válasza:
75%

"A kezdetektől fogva érezzük, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Talán fiatalok vagyunk, de a szándékaink és az érzéseink komolyak."

Jajj, hogy én ezt hány sráccal kapcsolatban éreztem kb 22 éves koromig... :D

2020. okt. 25. 14:24
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

23-as, igen :D

Ez pont az óriási szerelmek időszaka. De így a jó. :)

Vannak kivételek, nyilván, de nem ez az általános.

2020. okt. 27. 08:17
 25/30 anonim ***** válasza:
48%
Mi is azt éreztük már az elején ,hogy sokáig együtt leszünk. Mivel 17 éves voltam akkor mikor össze jöttünk mindenki telibe nevetett, hogy nem lesz belőle semmi szétmentek. Azóta több év eltelt. Eljegyzett és most 7 év után lesz az esküvőnk a sok negatív hozzászólás miatt. Szerintem megérte várni.
2020. okt. 30. 11:44
 26/30 A kérdező kommentje:

Őszintén nem értem a "jaj majd elmúlik" jellegű hozzászólásokat.

Nem,tényleg nem tudom magamra venni. A kettőnk érzéseivel nyilván csak mi ketten vagyunk tisztában. Egy kívülálló nyilván máshogy gondolja ezeket.

A kérdés továbbra sem az, hogy mi mit tegyünk/miért NEM lenne jó illetve hogy korai-e. Csak mert úgy látom, sokan inkább beleszólnak, mint saját élményt mesélnek. 😃

2020. nov. 13. 17:49
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem az elég komoly élmény, hogy kevesen maradtunk együtt a 18 éves kori párunkkal, hiába gondoltuk pontosan ugyanúgy, mint most ti.

Amúgy személyes véleményem, hogy ha egy eljegyzés kell ahhoz, hogy komolynak érezzétek a kapcsolatotokat, akkor azt már megette a fene egyébként is. Az idő úgyis titeket igazolna, felesleges sietni. Komolytalan egy olyan eljegyzés, amit nem követ záros határidőn belül esküvő, ezzel pont az ellenkezőjét éritek el, mint amit szeretnétek.

2020. nov. 13. 18:05
 28/30 A kérdező kommentje:

27-es:

Tudtommal sehol sem írtam olyat, hogy ez kell ahhoz, hogy komolynak érezzük. 😄

2020. nov. 13. 18:28
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Párom szándéka viszont (Őt, és a kapcsolatunkat ismerve, illetve véleményem szerint) egy "jelzés" arról, hogy valóban komolyan gondolja velem."

Ha ez a "jelzés" nélkül nem hiszed el, hogy komolyan gondolja (18 évesen..), akkor pláne felesleges az eljegyzés.

De kérdező, te tudod. Én őszintén kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan most gondoljátok.

2020. nov. 13. 19:44
 30/30 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, félreértetted.

Enélkül is tisztában vagyunk azzal, hogy komolyak a szándékaink. Nem a gyűrű határozza meg.

Nem úgy értettem, hogy ez kell ahhoz, hogy komolyan vegyem. Csupán csak leírtam, hogy mi úgy gondoljuk, a gyűrű csak egy jelképe annak, hogy tényleg komoly a kapcsolat. Viszont azt egy szóval nem mondtam, hogy enélkül nem az. 😃

Köszönjük a jókívánságot, már amennyiben komolyan írtad. 😇

2020. nov. 14. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!