Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 20 évesen eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen eljegyzés?

Figyelt kérdés
A párommal két éve járunk,másfél éve költöztünk össze. Tökéletesen működik a kapcsolatunk,úgy érzem ő az igazi. Mostanában sokat utalt rá,hogy meg akarja kérni a kezemet. Kérdezgette,hogy milyen gyűrűt szeretnék. Szerinte nem lenne korai nyáron összeházasodnunk. A szívem mélyén örülök neki,de kicsit tartok a felelősségtől. Másrészt nagy meglepetések nem érhetnek,együtt élünk,egymáshoz szoktunk. Ő az első barátom,emiatt amúgy is a szüleim is és a barátnőim is kicsit úgy állnak hozzánk,hogy szép ez a kapcsolat,de elmúlik hamarosan a nagy szerelem. Én érzem hogy nem így van,de nem akarok elhamarkodottan dönteni. A páromat szeretem a legjobbam,őt se bántanám meg a kétségeimmel. Ő amúgy 30 éves,már egyértelműen el akar köteleződni.

#eljegyzés #házassáh
2017. nov. 5. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
A párod 28 évesen felszedett egy 18 éves gyereket? 20 évesen senkihez ne menj hozzá, de őhozzá aztán pláne nem.
2017. nov. 5. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
*ne
2017. nov. 5. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Köztünk 11 év van, a 20. szülinapom után egy hónappal volt az esküvőnk. Az eltelt 10 év minket igazolt, sosem voltam boldogabb, mint vele. :)
2017. nov. 5. 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
En 22 eves vagyok, parom 32, de ha megkerne a kezemet, akkor elkezdenenk szervezni az eskuvot, nem pedig gyakorin kerdezgetnem, hogy ez es ez van, mert a barinok meg anyukam ezt es ezt gondolja. Amig itt tartasz, addig valoban korai szamodra egy ilyen komoly kapcsolat vagy a hazassag.
2017. nov. 5. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Azon gondolkozz el, hogy nem mindegy, hogy konkrétan veled akar elköteleződni, vagy csak valakivel. 30 évesen nagyon valószínű, hogy csak beütött a kapuzárási pánik. Innestől kezdve mindent siettetni fog azt elhiheted.

Én megmondom őszintén, hogy szerintem nagyon nagy butaságot csinálsz, ha elköteleződsz mellette ilyen hamar. 2 év kapcsolat semmi. Nagyon kevés ahhoz, hogy igazán megismerj valakit, tulajdonképpen nászutas időszak. Előtted van az egész élet. Tulajdonképpen még gyereknek kéne lenned pár évig, nem pedig feleségnek. Ezt úgy mondom, hogy csak pár évvel vagyok nálad idősebb, és én is 18 éves korom óta vagyok a párommal (igaz nem az első kapcsolatom).

2017. nov. 5. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy elmúlik a szerelem, de van rá esély. Máshol tartotok az életetekben, ami nem annyira szerencsés. Az sem jó jel, hogy nem vagy biztos abban, hogy akarod-e az eljegyzést és a házasságot. A helyedben még időt kérnék, legalább 1 évet.
2017. nov. 5. 18:45
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem a kapuzárás ütött be a palinál,mivel az nem 30 éves korban van,hanem csak úgy gondolta hogy mivel neki most már pont jó lenne családot alapítani,fiatal naív kis bige jó lesz erre.Csak éppen abba nem gondolt bele az okos,hogy pont az ilyen nagyon fiatalon összeházasodó nő,akinek semmi tapasztalata nincs,nem volt még mással,eltelik 10 év,aztán úgy félremegy mint a huzat,és lepattan egy másikkal,akivel még a szex is jobb.
2017. nov. 5. 18:47
 8/13 anonim ***** válasza:
18%

Én 17 éves vagyok és a párom 32.

Együtt élünk, és a világon mindennél jobban szeretjük egymást. Szóval szard le ki mit mond, a számok nem igazolnak semmit, nem ez fog meghatározni egy embert.

Ha szereted őt és úgy érzed, hogy itt a ti időtök, akkor kötelezd el magad mellette. :)

Én rettenetesen boldog lennék, ha megkérné a kezemet két év után <3

2017. nov. 5. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Most tényleg ennyi naív kislány van, aki elhiszi, hogy a 30 éves palija komolyan tervez vele? Aki normális mentalitású, az nem fog 30 évesen kislányokkal foglalkozni. Maximum az, aki annyira éretlen és selejt, hogy nem jut neki más, így beéri a naív kislánnyal, aki még beveszi, hogy mennyire komolyan tervez vele.. :D
2017. nov. 5. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
Miert bukkan fel minden ilyen jellegu kerdesnel egy frusztralt gyakoris hapsi, aki gyorsan lepontoz mindenkit, mondvan a lanyok a hulyek, pedig valojaban az egyetlen problemaja, hogy ezek a huszoneves lanyok nem ot akarjak boldogitani? :D
2017. nov. 5. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!