Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, ha gyűrű nélkül kérem meg a barátnőm kezét?
Ez így nem oké szerintem. Eleve ha meg akarod kérni a kezét, akkor ismerned kéne már annyira, hogy tudd mi az ami tetszik neki. Én annyira kínosan érezném magam, ha utólag kéne ékszerészhez járkálni meg válogatni meg stb. Plusz nem akarom tudni mennyit költ rá.
Ha nem ismered az ízlését, nem tudod milyen gyűrű passzol hozzá, akkor őt sem ismered és ne vedd feleségül. Ha mindenképp akarod, akkor meg kérd meg az édesanyját vagy egy barátnőjét, hogy menjen el veled gyűrűt venni.
Nekünk férfiaknak minden gyűrű egyforma.
Nem is értem hogy egyik miért tetszik a nőknek, a másik miért nem.
Kb ez olyan mint a női cipők.
Mi is együtt mentünk el gyűrüt venni.
Szerintem nem para.
De úgylátszik valakiknek igen..
Egy ilyen pasin csak röhögni lehet.
Szégyellném magam, ha ilyen párom lenne.
Engem meg egyáltalán nem érdekelne, ha nem lenne eljegyzési gyűrű, mivel nem vágyok rá, nem szeretem a köves gyűrűket. Ha letérdel és azt mondja én vagyok élete szerelme, és velem akarja leélni az egész életét, az nekem sokkal meghatóbb, mint egy gyűrű, amit valszeg hordani se akarok.
26N
A lánytól függ, neked kell ismerned.
Számomra visszataszító az ilyen kövesgyűrűs-letérdelős lánykérés, külön műsorral főleg, de kettesben sem szeretnék ilyet. Az eljegyzés nekem egy döntés, nem egy ajándék. Mondtam is a páromnak, hogy nem szeretnék kövesgyűrűt. Ez csak ilyen mai divat. Inkább beszéljük meg, hogy összeházasodunk és vegyünk karikagyűrűket közösen.
De írhatok itt bármit, mert ha a barátnődnek meg az az álma, hogy nagy gyémántgyűrűvel kérd meg egy hőlégballonon, akkor az a mérvadó. Neked kell ismerned a lányt. Ha még nem is került ez szóba, akkor próbáld meg valahogy kipuhatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!