Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen eljegyzés?
Figyelt kérdés
A párommal két éve járunk,másfél éve költöztünk össze. Tökéletesen működik a kapcsolatunk,úgy érzem ő az igazi. Mostanában sokat utalt rá,hogy meg akarja kérni a kezemet. Kérdezgette,hogy milyen gyűrűt szeretnék. Szerinte nem lenne korai nyáron összeházasodnunk. A szívem mélyén örülök neki,de kicsit tartok a felelősségtől. Másrészt nagy meglepetések nem érhetnek,együtt élünk,egymáshoz szoktunk. Ő az első barátom,emiatt amúgy is a szüleim is és a barátnőim is kicsit úgy állnak hozzánk,hogy szép ez a kapcsolat,de elmúlik hamarosan a nagy szerelem. Én érzem hogy nem így van,de nem akarok elhamarkodottan dönteni. A páromat szeretem a legjobbam,őt se bántanám meg a kétségeimmel. Ő amúgy 30 éves,már egyértelműen el akar köteleződni.#eljegyzés #házassáh
2017. nov. 5. 17:59
11/13 anonim válasza:
(23 éves nő vagyok drága, 5 éve kapcsolatban.)
12/13 anonim válasza:
Ez a te döntèsed. Ameddig bizonytalan vagy, semmiképp ne menj hozzà. Majd akkor ha nem idegeneket kérdezel erről a neten.
Èn a magam részéről nem tartom rossznak a hàzassàgot csak mert valaki épp 20 éves, ez önmagàban semmit nem jelent. De annyi biztos, hogy nem mennék hozzà egy 10 évvel öregebb palihoz. Kapcsolatot se kezdtem volna vele.
Nem hinném, hogy ne talàlnàl jobbat, aki korban inkàbb illik hozzàd. Teljesen màs életszakaszban vagytok. Plusz mit akarhat egy felnőtt férfi egy majdnem gyerektől???? Ha jól sejtem azért kattan kislànyokra mert csak őket tudja irànyítani.
13/13 anonim válasza:
Szia! Szintèn 20 èves vagyok, a pàrom 24, 4 ève vagyunk együtt,együtt èlünk ès idèn kèrte meg a kezem, viszont az esküvőnk majd csak 2 èv mùlva lesz. Èn mindig is koràn èrő tipus voltam, ismerőseim ès a sajàt bevallàsom szerint is +2-3 èvvel "előrèbb" vagyok. Èn nem èreztem korainak az eljegyzèst, ez egy gyönyörű jelkèpe annak, hogy együtt szeretnènk leèlni az èletünket, de eszem àgàba sem jutott, hogy ezen az oldalon kèrdezzek meg embereket, hogy korai lenne-e. Ez azt jelenti, hogy bizonytalansàgot èrzel, szerintem ìgy mèg nem àlsz rà kèszen. Az èn vèlemènyem tènyleg az, hogy mennyire vagy èrett szellemileg. Mennyire vàgysz mèg a bulizàsra,pasizàsra. (Èn szègyellem, de 14 èves korom òta bulizok, ès 15-16 èves korom közt elèg sokat pasiztam. Ìgy visszagondolva ciki, de ez van, elèg volt belőle). Èn ùgy èrzem, hogy nem vagyok ehhez fiatal, a hàztartàsunkban is mosok,főzök,takarìtok, viszont vannak olyan 20 èves baràtnőim akikre azt mondanàm, hogy neki mèg nagyon nem valò eljegyzès, ràadàsul, hogy magàra mosson-főzzön, az vègkèpp nem. Beàllìtottsàg kèrdèse, kèrdès, hogy neked mi az èrtèkesebb? Buli vagy elköteleződès? :-) Szerintem az egy nagyon nagy dolog ès hatalmas èrtèk, hogy megfogadod, hogy valaki mellett kitartasz jòban-rosszban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!