Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megmondta, hogy 6 év múlva akar eljegyezni rosszul vagyok. Mi a megoldás?
Miért nem kérdeztél vissza helyben, hogy mi lesz 5-6 év múlva, hogy pont akkor?
Amúgy hozd fel simán, hogy miképp tervezi a jövőt, mert az esküvő kapcsán elgondolkodtál, hogy veletek hogy lesz. Pl. hogy mit szól ahhoz a menyasszonyhoz, milyen egy vén tyúk volt, te azért már 25 évesen szeretnél családot. Vagy bármi hasonló. A lényeg, hogy induljon el egy beszélgetés, ismerjétek meg egymás álláspontját.
Hát ezt én sem értem.
35 évesen megkér, 36 évesen lagzilesz, aztán mondjuk 2 év, mire összejön és megszületik a baba, és 38 évesen elsőgyerekes apuka lesz. Ha többet is akartok, 60 lesz, mire érettségizik majd a legkisebb.
Ez nekem is meredek, szépen hozd fel a témát, hogy nem megy ki a fejedből ez az 5-6 év, mégis mi lesz pont akkor, hogy akkora akarja időzíteni a dolgot.
Nyugodtan elmondhatod, hogy mindigis 30 alatti anyuka szerettél volna lenni, és több gyereket is szeretnél vagynemtudom. Azt mondd nyugodtan, amit gondolsz.
együtt éltek?
amúgy mi lesz hat év múlva?
Ilyen szinten elég veszélyes egyáltalán kapcsolatba lenni vagy barátja lenni valakinek... .. De ti emberek sokszor mindenbe mentek akármi gondolkodás nélkül.
Beszélj vele... Tudod.., mintha tényleg egy pár lennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!