Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit rontok el mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el mindig?

Figyelt kérdés

31 éves nő vagyok. Nekem eddig soha senki sem kérte meg a kezem. Nagyon fáj, talán most érte el a tetőpontját a dolog. Van egy párom, aki szeretek, ő is engem. Most volt nem régien a 31. szülinapom és nem tudtunk elmenni arra a helyszínre, ahova terveztük, mert engem be kellett osztani a munkában egy kolléga betegsége miatt. Amikor megkérdeztem, mikor kaphatom meg az ajándékom, azt mondta azt nem itthon szeretné. Ezért nem haragszom rá, majd ide adja, amikor akarja.

Vele sokat beszéltünk házasságról . Az előző kapcsolatomban hibáztam, hogy 5,5 fél évet vártam az eljegyzésre, helyette csak hitegetést kaptam. Párom szerint is ez szemétség volt.

Én a páromat szabadjára engedem, ami azt jelenti, hogy nem hívogatom, nem írok rá, ha elmegy munkahelyi buliba nem igen reagálok erre, mert ez az ő dolga. Szóval nem vagyok az a csüngő típus, mert muszáj a másiknak teret és elvegőt hagyni.

Én annyit mondtam neki, hogy ha nem akar házasodni, ( ezt pár hónapja beszéltük) maximálisan elfogadom, de akkor engedjük el egymást. Ezzel nem is trenírozom, mert minek. Úgyis a férfi kéri meg a nő kezét, ha szeretné.Akkor azt mondta, szeretne. Na majd meglátjuk. Nem hiszek már ebben, mert nekem mindig csak a hitegetés jut.

Most elég sok esküvő történt és eljegyzés is. Tényleg nagyon fáj. Most ezzel nem tudok mit csinálni, mármint az érzéssel. Közben dolgozok, idegen nyelvet is igyekszem tanulni. Hát nem tudom mi lesz. Azt viszont megtanultam, hogy nem fogok alárendelni magam és magamból feladni bármit. Sajnos ezt elkövettem egyszer és hittem az előző páromnak.

Van egy gyerekem a volt páromtól, akit a mostani párom nagyon szeret. Neki is van kettő, de ők nagyobbak az enyémnél. Mindig játszik vele, együtt is játszott már a 3 gyerek. Közös gyerekről beszél, ami szép és jó, de tudja rólam, hogy nem fogok belemenni még egy olyan gyerekvállalásba, ahol nincs házasság. Nem rohanok, csak most ilyen érzelmi szinten vagyok, hogy ez most fáj. Nem tudom már min változtassak. Ha már ő felhozza a témát, pl gyerektémáról vagy nem reagálok vagy inkább másról beszélek, ez azért van, mert ez nekem nem vicces és egyszer még , mondjuk 35 éves korom előtt szeretnék szép családot. Mindenesetre nem volt semmi a gyerekem apja sem, amikor inkább apaságit csináltattunk és elhitette velem, ha gyerekünk lesz, elvesz, mert ő a házasságnak így látja értelmét. Most meg "sír"nekem, hpgy ő mindig nagycsaládot akart. (házasság nélkül).

2020. aug. 30. 11:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
De tudom, mit szeretnék :) Csak már semmibe sem merem magam beleélni. Nem intem le, csak ezzel a férfiak szeretnem viccelni, ha szóba kerül.
2020. aug. 30. 20:15
 22/23 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, én házasságpárti nőként megértelek téged, hogy szenvedsz ettől a helyzettől, de vannak olyan dolgaid, amikre nem nagyon találok magyarázatot. Sajnálom, hogy kifogtál egy olyan alakot, aki évekig hülyített téged, átvert az ígéreteivel, főleg a gyerek témával kapcsolatban. De kérlek ne beszélj már úgy, mint aki ellen összeesküdött az egész világ.

Te ugyanúgy akartad a kapcsolatot, és ott voltál amikor készült a gyerek. Ha számodra valóban fontos a házasság, nem szültél volna pasim-csajom kapcsolatban, még akkor se ha a csillagokat lehazudja a kedvedért az égről. Baromi sok példa van erre, hogy a nő bevállalja a gyereket, hogy megtartsa a pasit (vagy elvetesse magát a te esetedben), aztán jön a pofára esés. Tudom-tudom, ő azt mondta, hogy akkor elvesz. De miért hittél neki? Aki feltételekhez szabja a dolgot, az nem szeret téged igazán, csak egy két lábon járó anyaméh voltál, ami kihordta az utódját.

Ilyen kapcsolat után, már az első fiatalságodon túl, gyerekkel együtt örülhetnél, hogy találtál egy olyan embert, mint az aktuális párod. Aki látszólag szeret téged és a gyereket is. Még ha nem is vesz el téged (amiben nem vagyok biztos, hiszen beszéltetek róla, és nem zárkózott el), akkor is hülyeség lenne kidobnod.

Ha már együtt lennétek 3-4 éve, és úgy aggódnál, más lenne. De 7 hónapja vagytok egy pár... Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már kb. mindegy neked, hogy ki vesz téged feleségül, csak végre legyen neked is gyűrűd, ünnepeljék végre a te nagy napodat és végre tudj magadra valaki feleségeként hivatkozni. A volt pároddal elkövetett baklövéseidet ne más férfival akard helyrehozatni.

Egyébként hogy tervezed a jövőt, ha mégsem akar házasodni a párod?

2020. szept. 1. 11:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Én megértelek, számomra is fontos az eljegyzés, házasság. Nem Te rontod el, egyszerűen csak nem a hozzád hasonló házasság partiakkal vagy. Na meg ha veled tervezi leélni az életet, akkor igazán aláírhatna a kedvedért egy papírt.
2020. szept. 2. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!