Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S19 éves vagyok és mindent el rontok 148 centi vagyok és eddig csak magas pasikhoz volt közzöm de mindig kihasznàltak és ha jött egg màsik leléptek vagy as érzéseim jol làthatoam as arcomra volt irva Mitcsinàlok rosszul?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 14:22
1/11 anonim válasza:
Irtam privit. Irjal mar hallod! :)
3/11 anonim válasza:
Rájöttek, hogy buta vagy mimt a föld és menekültek egy két menet után.
4/11 A kérdező kommentje:
Haha baromi vicces vagy 2
Komentelö röhög a màjam
2018. jún. 9. 14:49
5/11 anonim válasza:
még csak 19 vagy nem kell elkeseredni.
"mindenki téveszt tapasztalatod később pont ezért lesz"
6/11 A kérdező kommentje:
ilyen tapasztalatok én nem kérek többet
megkeseriteték az életem ahogy tudták
2018. jún. 9. 15:16
7/11 anonim válasza:
Na hallod, még a kérdésedet is elrontottad. Szóval az már biztos, hogy rosszul írsz.
8/11 anonim válasza:
jól van na..
tényleg magas vagyok, bocsi, azt hittem veszed
9/11 anonim válasza:
nem lehet hogy könnyen adod magad? most nem ugy értem hogy rögtön lefekszel valakivel. Én például az olyan lányokat nem tartom nagyon értékesnek akiért épp hogy csak a kisujjamat kell mozdítanom...akiért hetekig kell udvarolni adni a szépet ostromolni na az már valami
10/11 anonim válasza:
Hozzád képest minden pasi magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!