Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyit szántatok az eljegyzési gyűrűre és mennyi idő után kértétek meg a párotok kezét? És hány évesek voltatok?
Majd akkor eldöntjük, ha aktuális lesz, hogy mi lesz a sorsa.
Ezen nem fogok egyelőre agyalok, van még addig idő.
15:14 Köszönöm a jókívánságokat, de még mindig nem az a kerdes, hogy mikor válunk el vagy baromság -e.
Nem vagyok kíváncsi azoknak a rosszindulatú egyáltalán nem releváns válaszára, akiknek még a létezés is fájdalmas.
Nagyon egyszerű kérdés, arra vagyok kíváncsi, átlagban mennyit költenek rá a férfiak.
Nem keresek rosszul, de azért volt a fejemben egy keret, amit az egész lánykérésre szánok gyűrűvel utazással stb mindennel együtt.
Csupán össze akartam vetni, mennyire reális ez mostanában.
Én őrzöm a nagymamám eljegyzési gyűrűjét. Nekem kicsi és egyáltalán nem a stílusom, de ez nem is arról szól, hogy hordani kell. Felbecsülhetetlen eszmei értéke van! Anyu is továbbadja majd a sajátját, ha lány unokája születik és én is. Nálunk ez a szokás.
Ennek ellenére én nem szerettem volna gyémánt gyűrűt. 2 éve mindennap hordom és semmi baja. 7 db cirkónia van benne. Lehetett volna gyémánttal választani, de én kértem, hogy ne legyen. Így is rettentően féltem, ha gyémántok lennének, nem hordanám szívesen. Megbeszéltük, hogyha egyszer elkopna, elhagynék belőle, akkor stílusos évfordulós ajándék lesz, hogy mindet kicseréltetjük.
Számomra a karika volt az, amiben nem alkudtam meg. Én azt gondolom, hogy míg az eljegyzési csak egy szokáson alapuló valami, addig a karikának ténylegesen örök darabnak kell lennie. Ezért inkább ennél nyúltunk jobban zsebbe. Nem bánom.
"inkább hazudjak hogy nehogy kötekedjen valaki?"
Dehogy. Csak azt mondtam, hogy ha annyit mondasz, hogy 500k+, az már úgyis vörös posztó annak, aki kötekedni akar, innentől már nyugodtan leírhattad volna a pontos összeget is :).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!