Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérte meg a kezedet a párod?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 09:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
3 év után kért meg( 22 éves voltam), rá 1 évre esküvő. Most lesz a 4. házassági évfordulónk! (és van egy 2 éves gyönyörű kislányunk!!) :)
2010. aug. 9. 08:04
 22/26 anonim ***** válasza:
1 év után kérte meg a kezemet, ami 6 évvel ezelőtt történt és jövő nyáron fogunk összeházasodni.
2010. aug. 12. 14:11
 23/26 anonim ***** válasza:

14.11 megint.

Annak ellenére, hogy ennyire elhúzódott az esküvő dátumának a kitűzése, még mindig nagyon forrón szeretjük egymást, szerintem még sokkal jobban is , mint eleinte. Ez mindkettőnknél így van. Szimplán csak az életünk, sorsunk alakulása játszott szerepet abban, hogy az esküvő kérdése háttérbe szorult.

2010. aug. 12. 14:34
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sok boldogságot mindenkinek:)
2010. aug. 16. 13:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Én 1 év 3 hónap után, 1 év együttlakás után. Most 4 éves házasok vagyunk, van két édes lányunk, és nagyon boldogak vagyunk. Én a magam részéről nagyon örülök, hogy nem vártunk többet, mert pl tesómék sokat vártak, és a gyerekkel is, aztán meg a gyerek nem akart érkeni, és most nagyon el vannak keseredve. De minden ember más és más, szerintem nagyon sok jól sikerült házasság van akár 6-9 hónap után is, de nincs mindenkire illő recept... :)
2010. aug. 16. 16:15
 26/26 anonim ***** válasza:
No, kedves válaszolók, 10 év távlatából - házasok vagytok még?
2020. aug. 11. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!