Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kérte meg a kezedet a párod?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 09:02
1 2 3
 11/26 nyuxipok ***** válasza:
77%
Az en baratom aki eljegyzett(mostmar az exem)az a 6ik honap utan kerte meg a kezem...de vegett vetettem ennek a kapcsolatnak,mert mar nem ugy mukodott ahogy kellett volna.A mostani parommal(es remelem,hogy o az utolso es mas nem lesz)beszeltunk az eljegyzesrol,de meg nem kerte meg a kezem.4honapja vagyunk egyutt...
2010. aug. 2. 10:23
 12/26 anonim válasza:
77%
11 hónap,de akkor is csak azért,mert kiderültek a kis huncutságai,és ezzel akarta bizonyítani,hogy szeret...
2010. aug. 2. 12:17
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
megismerkedésünk után 1,5 évvel, az 1 éves évfordulónkon (az első fél évben még nem jártunk).
2010. aug. 2. 16:11
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
6 és fél év után
2010. aug. 2. 19:38
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
a második randin
2010. aug. 3. 12:23
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
nem egész 3 év után. Esküvő 2-3 év múlva lesz.
2010. aug. 3. 21:43
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
6 hónap...rá 4 évre esküvő... és boldogan élünk azóta is... 25/nő
2010. aug. 5. 12:53
 18/26 anonim ***** válasza:
10 év után szülinapi ajándékként :-) azóta 2,5 év házasság
2010. aug. 5. 17:09
 19/26 anonim ***** válasza:

3hónap után tete le elém egy hajón a gyűrűt, amire hirtelen nem tudtam mit lépjek,nem értettem,csak mosolygott!:)

Karika gyűrű felhúzás még nem volt,de már én szeretném, két és fél éve együtt élünk

2010. aug. 5. 17:51
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem eddig háromszor kérték meg a kezemet, ebből ketten pár hét után úgy,hogy szerintem csak barátok voltunk (és valójában nem is történt semmi közöttünk) Az,akinek igent mondtam, egy hónap után kb, aztán 3 hónap után elkezdett olyan disznó módjára viselkedni,hogy tűrtem még egy ideig,de egy év után otthagytam.

Mostani párom jelenleg sem tett még ilyen ajánlatot, bár nagyon boldogok vagyunk együtt,épp első babánkat várjunk. Élettársi együttélési szerződés aláírtunk, ő eröltette, na szerintem az,ami baromság... Volt már szó házasságról,hogy majd kellene (nagyon romantikus,ugye?). Tényleg nem csak ez fog működtetni egy kapcsolatot, de mindenképp sokat jelent szerintem,ha hivatalosan is elkötelezik magukat a felek. Mégiscsak más,ha valaki a "pasim,barátom", mint a "férjem" .

2010. aug. 8. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!