Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyen nagy probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagy probléma hogy én már szeretném ha eljegyezne?

Figyelt kérdés
Nos, a párommal már annyi mindenen keresztül mentünk, átvészeltünk mindent..már az elején tudta a kapcsolatunknak hogy minden álmom hogy megkérjen a szerelmem és hogy azzal ne éveket várjon.. Ebben tudatában mondta is hogy fél év és ő eljegyez,boldoggá akar tenni és hogy mennyire örülne ha én lennék a menyasszonya stb.. 2 éve vagyunk együtt de meg sem említette az eljegyzést.. Tegnap felhoztam neki (nem lakunk együtt) és jött azzal hogy hát ehhez nem csak ez a "pár honap" kell neki.. Meg h együtt sem élünk minek várom el tőle hogy ő bármit is tegyen.. De hát szeretjuk egymást.. Ki tartunk egymás mellett bármiben, ennyire nagy gond hogy szeretném ha a jegyese lennék? 🥺 Mondtam neki hogy ha a szavát nem tartotta akkor nekem valószínű soha nem jön el álmaim pillanata.. Erre azt mondta hogy hát neki tuti nem.. Szóval el is szolta magát, nőknek szerintem ez a legszörnyűbb érzés a világon.. 🥺Mindig próbálok változni az ő érdekében, hogy jobb legyek neki, de erről is mondjak le? 😞 25/L
2020. ápr. 26. 07:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem baj nem olyan sok még ez az idő. Őszintén szólva mi is három éve vagyunk együtt de én úgy érzem még korai lenne. Egyébként is olyan ember vagyok aki nem szeret kapkodni. Szerintem négy öt év után teljesen oké. Én is szeretnék házasodni de nem sietek. Szerintem ezzel nem lenne baj. Sok oka lehet hogy ő még nem áll készen és sürgetni a legrosszabb.

Viszont...ez a beszólása. Hogy neki tuti nem. Ez így eléggé elgondolkodtató. Nem tudom ezt dühében mondta e mert felidegesitetted ezzel vagy tényleg így van. Ezt beszéld át vele szerintem.

Egyezz meg vele és mond el neki hogy nem akartad razuditani még nem számon keres akart lenni de hogy neked ez fontos és ezért érdekel. De ha esetleg ő soha nem akar téged elvenni akkor azt legyen kedves közölni mondjuk most. Még mielőtt tovább húzzuk egymás idejét.

Az sem baj ha valaki nem házasság parti én megértem. De ne húzza annak az agyát aki meg az mondjuk..

2020. ápr. 26. 08:59
 12/41 Noren1989 ***** válasza:
92%

Nekem az a nem élünk együtt dolog adja legjobban meg az okot.

Emellett: nem szólt róla a fàma, hogy a fricid hàzassàgpàrti-e? Ok, hogy te szeretnél eljegyzést, nyilvàn a szokàsokhoz híven egy éven belül esküvőt is (na ezt ki fogja megfinanszirozni vajon?), na de ő?

2020. ápr. 26. 09:03
 13/41 anonim ***** válasza:
69%

Vidéki vagy ugye?

Ott divat ez az együtt sem lakunk, de azért legyen eljegyzés, mert anélkül a falu előtt ciki

2020. ápr. 26. 09:09
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

Két külön probléma van.

A pasid egyáltalán nem akar házasodni. Veled legalábbis.

Te pedig éretlen vagy még ehhez, ha azt hiszed, hogy a 3-4 napos együttlétnek bármi köze van az együttéléshez.

2020. ápr. 26. 09:23
 15/41 anonim ***** válasza:
78%
Hiszti. 2 év után, úgy hogy még együtt sem laktok, eljegyzés?? Baromira korai. Tök megértem a srácot, attól még hogy NEKED az álmaid vágya, hogy akár pár hónapon belül elvegyen valaki, neki még kell ez legyen. Semmit nem változtat az a gyűrű, értelmes ember először összeköltözik, hogy megnézze milyen az, mikor 0-24-ben együtt vagytok, hogy megy a másikhoz való alkalmazkodás stb stb. Az, hogy sokat vagytok együtt, meg sem közelíti az együttélést, ezt jobb ha tudod! Mi lassan 4 éve vagyunk együtt, több mint 2 éve együtt is élünk és még mindig nem érzem azt, hogy eljegyzésre lenne szükségem. Mondom ez nőként.
2020. ápr. 26. 09:26
 16/41 A kérdező kommentje:
Az eljegyzés nem jelenti az egyből esküvőt... Falusi vagyok igen🤷‍♀️
2020. ápr. 26. 09:30
 17/41 anonim ***** válasza:
86%

"Két külön probléma van."

@14: nincs két külön probléma! A srác azért nem akar házasodni, mert ő látja, hogy ez nem kapcsolat, csak a kérdező nem. Mondjuk én sem venném el a kérdezőt az alapján, amit, és ahogy ír a sztoriról. Szóval ez nagyonis egy probléma. Ő éretlen kapcsolati téren, emiatt pedig a pasas sem tekint rá potenciális jelöltként.

2020. ápr. 26. 09:30
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
Érthető, hogy együttélés nélkül nem akar eljegyezni. Az viszont számomra nem az, hogy az elején minek hazudott erről. Miért kellett azt mondani, hogy fél év után megkéri a kezét, ha esze ágában sem volt?
2020. ápr. 26. 09:38
 19/41 anonim ***** válasza:
95%

"Mondtam neki hogy ha a szavát nem tartotta akkor nekem valószínű soha nem jön el álmaim pillanata.. Erre azt mondta hogy hát neki tuti nem."

És azt tisztáztátok, hogy NEKI mi "álmai pillanata", amiről ebben a mondatban kijelentette, hogy tuti nem jön el?

(Csak mert nem feltétlenül ugyanaz, mint neked - sőt valószínűleg nem ugyanaz, mint neked.)

2020. ápr. 26. 09:42
 20/41 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon kislány vagy te még. Az eljegyzés sokszor a nesze semmi, fogd meg jól. Miért olyan fontos neked, másoknak akarod mutogatni, vagy te hiszed azt, hogy örökre szól? Ott a lehetőség, költözzetek össze, az sokkal jobban deffiniál egy kapcsolatot!
2020. ápr. 26. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!