Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagy probléma hogy én már szeretném ha eljegyezne?
Ne hisztizzél már könyörgöm!
Együtt se laktok, tényleg, mire fel várod el, hogy eljegyezzen!?
Majd ha már legalább 2 éve együtt éltek, na, akkor lehet szó ilyenről.
Lakva ismerszik meg a másik.
Sőt, 2 év ismertség valóban semmi még.
Kedves kérdező!
Sok minden állhat a háttérben az hogy nem éltek együtt tényleg visszavehet a lendületbòl.Ha neked ez tényleg fontos , ne engedj belőle.Viszont fontold meg, h o lehet -e hosszútávon a párod.Én nem akarlak befolyásolni saját példával de én is 2-3 évig vártam , hogy megkérje a kezemet.Majd otthagyott egy másik nőért , aki azóta a felesége.Most 27 é esen kezdhetek mindent előlről.Fiatal vagy dönts okosan , aki egy eljegyzést sem meglépni mi lesz később.Egy komoly kapcsolatban,bármi lehet terherbeesés, hirtelen jött betegség, közös hitel, szóval felelőségvállalás.Szerintem ő elvan veled de nem veled tervez, vagy csak nagyon éretlen.
Szerintem nem is szeret az ilyen ember, már bocsánat. Csak szórakozik az időddel, és még kommentel is. Én ilyen beszólás után elgondolkodnék a helyedben.
Egy eljegyzés nem házasság úgy amúgy, szóval a kedvedért simán megtehetné, ráadásul ha jól sejtem6, az összeköltözést sem sürgeti, szóval a szándék sincs meg.
Nem különélésre*
Ok, hogy sokat vagytok együtt, de a heti 3-4 nap még ugyan úgy nem együttélés, közös élet. Kérdezz csak rá, ez-e az oka. Ha igen, költözzetek össze, aztán meglátjátok, ha nem ez, akkor csak időhúzás, de külön ne is álmodj róla.
2 év nem olyan sok idő, együtt sem laktok. Fiatalok vagytok, tehát semmivel sem késtetek el. A kapcsolat következő lépése az összeköltözés, nem a házasság... Én megértem a srácot, bár megbeszélni nem ártana, hogy azért vannak - e még ilyen tervei, hogy képzeli a jövőt.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!