Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem vagy a pénzem szereti?
Eljegyzett, elvesz, hogy megnyugtasson, hogy "szeret".. Ha van pénzed, akkor az esküvő után az a "pénzetek" lesz.
Utazhat erre?
Te ismered
Nem gondolom,hogy ez mindenkinél ùgy megy,hogy azért veszi el, mert annyira szereti.
Én is aggódnék.Kérdezz rá,aztán a vâlaszából,reakcióból talán le tudsz valamit venni.
Azt mondjuk nehezen hiszem,hogy ez a gyanù csak egy hónapja aggaszt,és egész eddig nem merült fel benned.
Szerintem nem reagálod túl. Ez igenis gyanús, milyen oka van egy foglalt pasinak ugyanazzal az egy darab nővel beszélni telefonon rendszeresen (a becézésről nem is beszéljünk)?
Az eljegyzés meg tudjuk, hogy sok férfinál csak annyit jelent, hogy bebiztosít, nem fogsz lelépni, mert hiszen megtörtént amire vágytál.
Szerintem érdemes ezeket az aggodalmaidat megbeszélni vele, vagy esetleg kicsit utánajárni kicsoda-micsoda is ez a nő, akivel ő telefonál meg találkozgat. Én is aggódnék a helyedben.
Kérdező, ne figyelj az első válaszolódra mert hülyeségeket ir, amit az eddigi teljesitménye is igen jól tükröz.
Azt mondod egy hónapja jegyzett el és nemsokára itt az esküvő? Nem siettétek el egy kicsit? Habár nem tudom mióta vagy vele, de van olyan érzésem, hogy annyira rég óta azért nem.
Már el is képzeltem a szituációt. Mentek bevásárolni, az akkor már férjeddel, akinek csörög a mobilja. Felveszi és ott előtted és mások füle hallatára közli, hogy: "Drágám, most nem alkalmas, majd később visszahivlak!" Wtf? Hol a tisztelet? Ez a férfi téged egyáltalán nem tisztel! Az a nő is megér egy misét, ha engedi, hogy egy foglalt férfi drágám-nak szólitsa őt! Szerintem több van köztük. Kérdező, van olyan érzésem, hogy te az a mindent elviselek tipús vagy és ezért is viselkedik igy a párod. Igy lazán csajozik a füled hallatára. Meg mi az, hogy folyton vele beszél???
Kicsit jobban utána járnék, hogy valójában mennyire engedi el magát más nők társaságában.
Én kicsit lassitanám a folyamatot és közölném vele, hogy még várjunk az esküvővel. Ha ezt nem szeretnéd, vagy úgy érzed nem menne..akkor mindenképp irass alá egy házassági szerződést! Házasságkötés után én pl. pont annyit tennék bele a közösbe és annyira szórnám a pénzem amennyire ő is! Ha ez zavarja, akkor egyértelmű, hogy ha téged szeret is, de a pénzed jobban! Rajtam ne élősködjön senki!
Számomra nem szimpatikus ez az ember! Egyáltalán nem tisztel és van olyan érzésem, hogy egy szélhámos. Nem fogsz vele jól járni, tehát okosan csináld! Én első lépésként közölném vele, hogy még várjunk a lagzival, hiszen még csak most volt az eljegyzés. Ezzel nyersz időt, majd ezt követően kicsit jobban utána járnék, hogy mit is csinál az uraság a hátam mögött.
Jaj első válaszoló, te milyen naív vagy!
Mit mondott arra,mikor rákérdeztél a csajra? Vagy meg sem tetted? Mert akkor jó buta vagy
Az első szándékosan ír baromságokat, cinikus, látszik a százalékából, hogy csak szórakozik.
Ugyan eljegyzés nem volt, addig nem jutottunk, de egyszer láttam az egyik exem telefonjában olyan névjegyeket, hogy Drágám, Szerelmem, Cicikém....
Hát kíváncsiságból beírtam a számom, én hogy vagyok beírva... Akkor lepődtem meg:
Sehogy.
Rákérdeztem, ez mi. Válasz: Régi ismerősök, akikkel jóban van, így van beírva, mi olyan nagy ügy ezen...
Persze amúgy sose ért rá nekem napközben, max esténként. Mikor ezt meguntam, és kidobtam, hirtelen kimerült Facebookon, hogy "kapcsolatban vele: xy". (Amit ugye ő nem szokott kirakni, mert ő nem olyan...)
A csajnál meg olyan dátum volt megadva, mikor mi még bőven együtt voltunk (elvileg.)
De szerintem nem csak vele csalt, az az érzésem...
Nekem gyanús a párod, és ha tényleg jól állsz, akkor nem kizárt, hogy az indíték az eljegyzésre nem a hű de nagy szerelem...
Kössetek házasság előtti szerződést. Mindegy mit mond, a tettei számítanak. Vagyis hogy elfogadja-e.
Ha bizalomról kezd dumálni, nagy eséllyel bajban vagy. Jön a lelkizsarolás. Akkor jobb ha mást keresel.
Tudom hogy nem akarod megbántani, viszont egy tökéletes kapcsolatban is vannak nézet eltérések. Attól lesz tökéletes, hogy még tudjátok oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!