Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kérjem meg a párom kezét, ha az ékszereket egyáltalán nem szereti?
Bilinccsel. Főleg, ha a bédéesemért odavan.
Amúgy is utalás a jövőjére.
Szegény Al.
Attól, hogy nem hord ékszereket, mert nem szereti őket, még egy eljegyzési gyűrűnek igenis örülhet, hiszen azt nem csak díszként hordaná, hanem mert jelentése is van.
Én sem hordok ékszereket, de ha egyszer lesz valaki, akivel odáig eljutok, hogy megkérje a kezem, akkor 100%, hogy el fogom fogadni a gyűrűt és boldogan fogom hordani, mert tőle van, és mert őszintén szeretem, és ő is engem.
Ha beszéltetek már róla, és biztos vagy benne, hogy nem örülne neki, akkor nincs ötletem.
Tesóm első randin vett egy top joyt, és az volt a kupakban, hogy "Ő az igazi!" Akkor jót nevettek. Egy év múlva azt adta oda a feleségének, mert ő már akkor tudta, hogy tényleg, és feleségül fogja venni. Így kérte meg. (És van jegygyűrű is, de azt együtt választották.)
De egy szál virág és a hozzám jössz feleségül épp elég.
A barátnőmet úgy kérte meg a vőlegénye, hogy elmentek teázni, és a srác vitt saját bögrét, olyan thermo cuccost ami hidegre és melegre változtatja a külalakját. Hidegen sima fehér bögre volt, melegre meg "leszel a feleségem?" bújt elő.
S a barátnőm bögréjének a füle úgy volt kidekorálva, mintha egy gyűrű lett volna, úgyhogy amikor bele dugta az ujját, ott is volt a gyűrű a kezén.
Persze utána kapott rendes gyűrűt is, de ez volt a felvezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!