Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Most lesz a barátomnak a...

Most lesz a barátomnak a születésnapja. Nem tudom, hogy mit vehetnék neki? Az órákat annyira nem szereti meg ékszereket, de mit lehet venni ezen kívül egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Most lesz 18 évese. Valami hasznos és nagyon jó ajándék kéne.

2015. febr. 9. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy nagyon finom illatú és jó minőségű parfümöt?!

Vagy ha használ nadrágszíjat,az is egy jó ötlet,egy bőr nadrágszíj.Esetleg egy jó kis pulcsi,ami tetszik neki.

Esetleg fej,-fül hallgató?

Az én öcsém is most volt 18 éves,ezeknek nagyon örült. :)

2015. febr. 9. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Putyin alakú buttplugot, a szivárvány színeiben. Én örülnék neki :)))
2015. febr. 9. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem mondtál semmit a párodról a nemén kívül, ezért a szokásos közös nevezőt ajánlom: orális szex.
2015. febr. 9. 17:42
 4/7 anonim válasza:
Szia! Nem szereti esetleg a könyveket? Kedvenc könyvsorozat egy hiányzó darabja vagy kedvenc író egy könyve ami még nincs meg? De lehet örülne valamilyen ruhadarabnak. Kockáknak jó még a számítógépes játék vagy valamilyen hasznos program is. Nem nagyon írtál róla milyen, miket szeret így kicsit nehezebb tanácsot adni.
2015. febr. 9. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

" Az órákat annyira nem szereti meg ékszereket, de mit lehet venni ezen kívül egy fiúnak?"

Egy autót??

2015. febr. 9. 17:51
 6/7 antrax93 válasza:
Sztem közöld vele hogy megcsalod, biztos értékelné az őszinteséged...
2015. febr. 11. 00:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok! Egyèpkènt a kosaras cuccokat nagyon szereti :)
2015. febr. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!