Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy leánykérést visszautasítanak, akkor tudnátok folytatni a kapcsolatot ugyanolyan hévvel? Főleg férfiak véleményére lennék kíváncsi.
Azok a nők, akik azt írják túl korai, azok szerint mi lenne az ideális? 1év? 2év? Vagy akkor amikor ők úgy érzik, hogy eljött az ideje?
Ha család alapításról lenne szó, akkor még egyet is értenék, mert ott tényleg a nő döntése a fontos, hogy mikor érkezett el abba az életszakaszba, hogy család és gyerek, de egy jegyesség az nem ilyen súlyú döntés szerintem.
16-os kérdésedre reagálva: nálam 3 év. Egyrészt a legtöbb barátságom/emberi kapcsolatom 3 év körül kezdett véget érni, úgyhogy egyrészt ki akarom vállalni, hogy túléli-e a kapcsolat, másrészt szeretném minél több életszituációban látni a párom, minél jobban kiismerni, hogy nyugodt lelkiismerettel mondjam rá az igent. Fél év alatt nagyjából ki lehet ismerni valakit, de nem teljesen.
Az igaz, hogy az eljegyzés annyiban lazább, hogy vissza lehet fordítani, de azért van a dolognak súlya, nem csinálja meg az ember mindenkivel.
Az eredeti kérdésre visszatéve: én valahol megtisztelve érezném magam, de közben meg bepánikolnék, nyomás alatt érezném magam, mert a fél év nekem is baromi kevés.
14-es vagyok.
Egy évig össze se költöznêk senkivel,annyi idő alatt kiderül,hogy komoly kapcsolat lesz e belőle.Férjhez meg négy öt év után mennék. Mivel nem szerelemből kell házasodni,hanem megtalálni azt akivel együtt tudsz élni,tisztelni,becsülni,egyezik a felfogásotok,egyformán bántok a pénzzel,melletted ál,stb...A szerelmem is szép és jó dolog,de csak azért nem megyek férjhez.Az ismerősöd is csak a rózsaszín köd miatt kérte meg a lány kezét.
Szerintem is nagyon korai, pláne ennyi idősen.
Ilyen fiatal korban szerintem minimum 3 év után aktuális a lánykérés, de még 5 év sem túlzás.
29 vagyok, ebben az életszakaszban kb. 1 év után tartanám reálisnak a dolgot, ha minden tökéletes és max fél év után össze tudunk költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!