Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban kell az a nö, akiert a ferfi megdolgozott, vagy a könnyu preda is ugyanolyan jó?
Ezt a nők találták ki.
1 hónap után is otthagyhat ugyanúgy, mint 2 nap után
Ez hülyeség. Ha valóban megtaláljátok egymást a nővel és őt érzed az igazinak akkor gyorsan össze lehet jönni és akkor is ő fog kelleni. Annál aki annyira nem fog meg lehet benne némi igazság, hogy jobban értékeled, tiszteled akiért gürcöltél de az viszont már nem az igazi nagy ő kategória.
Vagyis ha valakinek Te kellesz akkor nem kell húzni az időt. Persze ez valójában majd idővel derül ki, hisz sosincs garancia a végkimenetelre.
Nem ba$znék ki magammal +2 emberrel, nem erre játszottam, elhiheted, főleg, hogy nekem akkor volt már egy gyerekem korábbi (hosszú tartós) kapcsolatomból. Nem vagyok komplett idióta, hogy így fogjak pasit.
Idén lesz 5 éve, hogy együtt vagyunk, ha így jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!