Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszene ha a párod ugyanolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene ha a párod ugyanolyan lenne mint te?

Figyelt kérdés
Miben térjen el tőled, ha nem tetszik?
2019. okt. 25. 14:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Na még csak az kéne!
2019. okt. 25. 14:35
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Isten ments!!!!

Én már rég kidobtam volna magam, sajnos ismerem a hibáimat. Én a zsák a foltját elméletben hiszek, 2 ember akkor van meg jól egymás mellett ha kiegészítik egymást és nem féltékenykednek ezerrel.

2019. okt. 25. 14:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Még egy tökéletes teremtmény? Két dudás Egy csárdában?
2019. okt. 25. 14:49
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Mármint miben lenne ugyanolyan??

Mi egyformák vagyunk parommal, 95%-ban, emiatt tud működni sztem a kapcsolatunk. Ugyanúgy gondolkodunk a legtöbb dologban, azonos értékrend, azonos hobbi, egyforma kötődés. Kicsit lazább mint en, igy hozzá lazultam. El se tudnám képzelni máshogy, igy konkretan nem is kell vele semmiben kompromisszumot kötnöm. Megy minden flottul. Zene-film-könyv érdeklődés ugyanaz, sportigény szintén, gyereknevelés megint...

2019. okt. 25. 14:53
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Mivel férfi vagyok, kezdetnek nem vóna baj, ha a párom nő lenne. Én 95 kiló vagyok, a párom ne legyen ennyi. De ha a belsőt nézzük, az is furi volna, ha a barátnőm kocsik alatt-nyakig olajosan szeretné tölteni a szabadidejét.

Szóval ne legyen olyan, mint én.

2019. okt. 25. 14:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Tetszene, csak annyira térjen el, amennyire a nemünk miatt eltérünk. Ő is tipikus átlagos pasi, én is tipikus, átlagos lány vagyok, a magasságkülönbség is pont jó, az egyéb jellegünk is annyira férfias az egyikünkön, amennyire nőies a másikunkon. Illetve a változatosság kedvéért lehet, hogy jobban örülnék, ha kicsit más érdekelne minket, más hobbink is lenne, nem csak a közös, vagy ha nem ugyanakkor gyengülnénk el, így ki tudnánk húzni egymást a motiválatlanság okozta mélypontokból.

Nagyjából a párom is ilyen. A tökéletlenségeit is azért tudom szeretni, mert nekem is nagyon sok hasonló hibám van. És úgy érzem, hogy mivel hasonló, mint én, hasonlóan gondolkodik, nagyon mást egymástól és az élettől sem akarunk, ezért kicsit nagyobb bizto3is érzem magam a kapcsolatban. Könnyű a kedvébe járni, mert csak arra kell gondolnom, hogy én minek örülnék.

2019. okt. 25. 15:02
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Minden nap szexelnénk. Ennyiből jó lenne.
2019. okt. 25. 15:07
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Szükség van a határozottságára és logikájára, hogy az én szétszórtságommal és mesevilágommal a földön tartson.
2019. okt. 25. 15:08
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene :) Amikor a férjem megismertem, a barátnőimnek nagy lelkesen meséltem, hogy olyan, mint én, csak pasiban :D Iszonyú könnyű volt így összejönni, a kapcsolatot fenntartani, szinte magától megy minden, mert olyannyira hasonlóak vagyunk, hogy ha én érzek valamit, én gondolok valamit, 10ből 9szer tudom, hogy ő is ugyanígy van vele. Vannak olyan jegyeink, amikben persze eltérünk, ő mérnök, ennélfogva jelentősen racionálisabb természet, jobb a számokkal, szereti a technikai dolgokat, én meg inkább szociális beállítottságú vagyok, a számokhoz nem igazán értek, és egyébként meg csoda, hogy egy számítógépet be tudok kapcsolni, de úgy ezeken kívül alapvetően ugyanolyanok vagyunk.
2019. okt. 25. 15:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszene.

Nagyon döntésképtelen tudok lenni, nekem kell valaki, aki határozottabb, mint én vagyok. Ha saját magammal járnék, akkor egész este csak azt hajtogatnánk mindketten, hogy "én nem tudom, hol vacsorázzunk, te találj ki valamit!" :D

Továbbá nagyon álmodozó típus vagyok, és jó, ha a társam kicsit földhöz ragadtabb (mármint jó értelemben).

2019. okt. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!