Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek is ugyanolyan nehéz a társkeresés, akkor mért pl csak a férfiak írnak rá nőkre? És egy se válaszol?
A nők is szoktak. Nem vagyok a legjobb-képű, de nem panaszkodom.
A nőknek dugó pajtit találni könnyű. Komoly kapcsolatot ugyanolyan nehéz, mint a férfiaknak, sőt...gyakoribb, hogy a pasas hitegeti a nőt komoly tervekkel, közben pedig csak kufircolni akar. Fordítva ez ritka, mint foltos tehén csecsét szopó kisgyerek.
Ennyire egyszerű.
A nők is szoktak. Nem vagyok a legjobb-képű, de nem panaszkodom.
akkor biztos leprás vagyok,mert rám még egy nő se írt és 1 se válaszolt
Örülj neki, hogy végső soron te választasz. A kiválasztott csajszik már csak rád bólintanak vagy nem.
De míg te kezdeményezel 100 csajnál, akiből 1 minimum visszaír, addig egy csaj sose kapja meg, akit akar, ha az a valaki nem ír rá. Neked így tehát jobb.
De míg te kezdeményezel 100 csajnál, akiből 1 minimum visszaír, addig egy csaj sose kapja meg, akit akar, ha az a valaki nem ír rá. Neked így tehát jobb.
nem ír visza 1 se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!