Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek is ugyanolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek is ugyanolyan nehéz a társkeresés, akkor mért pl csak a férfiak írnak rá nőkre? És egy se válaszol?

Figyelt kérdés
pl társkeresők,vagy a nők is szoktak de csak a legjóképűbbekre?
2019. júl. 30. 19:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%
#14 - Az emberiség döntő hányada nem ér egy fityinget sem. :)
2019. júl. 30. 21:07
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Eleve aki normális az nem fog facebookon meg társkeresőn 100 nőre ráírkálni. Így nem lehet ismerkedni. Undorító, izomszagú és senkinek az ég világon nem jön be ugyan az a sablon üzenet amiről ordít, hogy én vagyok a 100-adik aki megkapja.

Nem a "férfiaknak" kell ráírni a nőre, egyszerűen csak vannak akik nem tudnak normális ember módjára megismerni valakit mindenféle hátsó szándék nélkül és aztán szépen lassan megkedvelni egymást.

Nem tudom mikor fogjátok már fel, hogy annyira nem vonzó amikor valaki már úgy ír rád, hogy fel akar szedni. És érzed rajta, hogy gyakorlatilag mindegy neki csak lyuk legyen. Ez senkinek az ég világon nem vonzó. Tessék kimenni a való életbe, megismerni EGY darab nőt aki elvarázsol és szépen lassan összejönni vele. Soha nem lesz úgy nőtök ha mindegy nektek, hogy ki csak nő legyen. Tényleg annyira jó lenne már ha belátnátok, hogy nem kell ráírkálni ismeretlen nőkre, hogy randizzon veletek. Ez kb a legrosszabb hozzáállás és senki nem akar ilyen erőltetett baromságokba belemenni.

2019. júl. 30. 21:21
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
39%-os, és csak egy "szia mizu" üzit vártál, vagy totál bedobtad a női éned, és elbeszélgettél velük? Gondolom, screenshot nincs ezekről.
2019. júl. 30. 21:28
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Egyetértek a 22-essel. Eddig 2 komoly kapcsolatom volt, és mindkettő engem akart, és nem csak egy akármilyen nőt magának.
2019. júl. 30. 21:28
 25/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem föltétlenül azért nem írnak, mert könnyū lenne nekik.. ōk is végeredmènybe maradhatnak egyedül utólag, mert mindenkit visszautasítottak, aki èrdeklōdōtt irántuk, van ilyen..
2019. júl. 30. 21:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Egy szó mint száz, válogatni tényleg sokkal könnyebb, mint kismillió levélre nem kapni még választ sem. Nem is értem, hogy ez miért kérdés.

Akik társkeresőn próbálkoznak, azok gondolom azért tetszik ezt, mert élőben nem sikerült nekik. Tehát eleve marhaság azt mondani erre, hogy "nem interneten kell próbálkozni".

Régen én is kipróbáltam női profillal ezt a kísérletet, és ugyanazt tapasztaltam, normálisn írtak és nem is túl sokan.

2019. aug. 2. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!