Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek is ugyanolyan nehéz a társkeresés, akkor mért pl csak a férfiak írnak rá nőkre? És egy se válaszol?
Mi férfiak úgy vagyunk, hogyha màr egy picit is szép a feje, rairunk.
igen,tudom,de csak azért mert fennt vagyok facés társkereső csoportba,ott lehet írni úgy hogy mindenki lássa,ott kiderülnek a dolgok,hogy ki ír egy nő valamit szó szerint 1 perc után kap 30 választ
Szóval szerinted a társkeresés annyiban merül ki, hogy hozzádobok egy üzenetet mindenkire, aki tetszik, és akin megtapad, azzal járok?
Nekünk azért nehéz a társkeresés, mert a férfiak többsége lóf-szt se ér, és sokszor nehéz szűrni, nem azért, mert nem válaszolnak az üzenetünkre.
Nekünk azért nehéz a társkeresés, mert a férfiak többsége lóf-szt se ér
ja,senki nemér semmit nézd le a férfiak 80 %-át oké
Nem az ismerkedés nehéz. Nők bármikor találnak olyat, aki megdugja őket.
Komoly kapcsolatot találni, na, az nehéz!
Komoly kapcsolatot találni, na, az nehéz!
rá ír naponta egy nőre 500 férfi,mind csak bacni akar?nekamuzzál már
"semmi jele nem volt, hogy csak dugni akartak volna."
Lol. Má' mindjárt leírná, mi?
Ha ír, akkor már megdugna.
Ha ír, akkor már megdugna.
te beteg vagy
Jól érzem magam, köszöntem szépen.
Te miért ismerkedsz társkeresési szándékkal? Hogy mesterségesen termékenyíttesd meg a nőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!