Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat nélkül is lehet valaki ugyanolyan boldog?
Szerintem nem, de vannak akiknek könnyebben megy ezt elviselni. Keresni kell tovább, ne törődj bele.
De majd mindjárt jönnek a "társfüggő vagy", és hasonló félmondatos megmondóemberek... szokás szerint.
Ja, nem olyannak születtèl. Akkor írd le, vagy mutass egy kèpet magadról, hogy rondább vagy-e mint Quasimodo.
A többi pedig csak rinya.
Nem. Persze vannak megmondóemberek, akik azt mondják párkapcsolat nélkül KELL boldognak lenni, különben nem lehet jó párkapcsolatod, de:
-akkor minek a párkapcsolat? Ellentmondás
-ezt olyanok mondják, akik folyamatosan válogathatnak, és egy csettintésre ott van egy rakás jelentkező
Ha vannak barátaid, akkor simán.
Van még, aki a munkájába, hobbijába is szerelmes, és így is egy rakat emberrel van körülvéve.
A szex meg? Mindenre van megoldás.
Nincs olyan, hogy úgy születtél. Ha vágysz rá, megkaphatod, csak egy kis önismeret kell. Ne döntsd el azt, amit nem tudhatsz.
Egyébként ugyanolyan szintű boldogságot hozhat, de más.
Hát szerintem sem lehet kiegyensúlyozott és boldog az ember hosszútávon párkapcsolat vagy legalábbis társ illetve barát nélkül. Magyarán társaság nélkül rohadtul unalmas, egyszínű és semmitmondó az emberi lét. Igen is kellenek élmények amikre későbbiekben kellemesen tudsz visszaemlékezni és hát egyedül átélni mindent hát nem a legjobb.
Régebben el tudtam képzelni egyedül az életemet, de egy fél év a négy fal közt (akkor úgy alakult hogy egyedül laktam a kollégiumban) után belehülyültem ebbe és döntöttem hogy változtatok ezen. Egy idő után rájöttem hogy roppantul egyszerű ismerkedni és hát csajozni pofon egyszerű. Kezdetben el sem hittem , de néhány kapcsolat után elég önbizalmat gyűjtve akár néhány óra alatt könnyedén meg tudtam fűzni a lányok egy részét. Aztán jött egy lány aki rohadtul meg tudott fogni, azóta már 3 éve együtt vagyunk és ma már egyedül elképzelni az életemet nem is tudnám.
Szóval fel a fejjel nyiss mások felé, ismerkedj, ne aggódj lehet kezdetben nem lesz sikered, de ne add fel :)
Szerintem lesz párkapcsolatod később. Amúgy lehet boldog élet kapcsolat nélkül, azoknak, akik nem is akarnak kapcsolatot. Ha azonban ez valami, amire vágysz, akkor nehéz lesz full hepinek lenned addig, amíg nem csajozol be.
Amúgy utazni egyrészt lehet egyedül, másrészt nem csak barátnővel mehetsz. Család, barátok, sőt idegenekkel utazótárs keresőről. Pl. Vándorboy.
#2 Semmi rinya nincs. Feltettem egy kérdést és ennyi.
#7 Örülök, hogy találtál magadnak párt akivel boldog vagy, de nálam az nem működne sajnos ami nálad.
Önismerettel nincs gondom, pont ezért tudom ezeket amiket írtam. Nem minden csak elhatározás meg hit kérdése. Hiába határozom el és hiszem el, hogy tudok repülni attól még, ha kiugrok az ablakon lezuhanok.
Köszönöm az eddigi válaszokat, véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!