Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat nélkül is lehet valaki ugyanolyan boldog?
Figyelt kérdés
Szeretnék/szerettem volna barátnőt, de sajnos nem olyannak születtem, hogy legyen esélyem párkapcsolatra. Egy jó kapcsolat nagyon sok boldogságot hoz az ember életébe, ami nekem kimarad. Igazából a baj az, hogy amiket a legszívesebben csinálnám (utazás stb.) azt nem egyedül. Boldog életem nem lesz, de jó lenne a lehető legtöbbet kihozni belőle. Milyen kifejezetten egyszemélyes tevékenységek vannak?2019. aug. 24. 08:46
11/16 anonim válasza:
#7-es vagyok. Akkor mégis mi tart vissza? Nincs olyan hogy nem tudsz változni/változtatni, nincs olyan hogy lehetetlen vagy az hogy nem létezhet.
12/16 anonim válasza:
Maximum akkor ha van szexuális éle.
13/16 A kérdező kommentje:
#11 Ami miatt nem lesz kapcsolatom azon nem tudok változtatni. Ezért is nem azt kérdeztem, hogy hogyan legyen barátnőm. Arra tudom a választ. Az érdekel, hogy nélküle milyen. Az eddigi válaszok alapján olyan amilyennek gondoltam.
2019. aug. 24. 10:16
14/16 anonim válasza:
A legtöbben párkapcsolatban sem boldogok.
15/16 anonim válasza:
Én párkapcsolat nélkül is boldog vagyok nő létemre. Szóval igen, lehet. :)
16/16 anonim válasza:
igen, sőt
persze párkapcsolat nélkül azt hiszed, hogy boldogabb lennél
de valójában nem lennél boldogabb átlagosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!