Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszene ha a párod ugyanolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene ha a párod ugyanolyan lenne mint te?

Figyelt kérdés
Miben térjen el tőled, ha nem tetszik?
2019. okt. 25. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Heh, érdekes is lenne. Külsőre ne, nem vagyok meleg vagy nárcisztikus (bár annak tartanak pl. itt).

Jellemre érdekes lenne, akkor egész nap filóznánk mindenféléről, és 100%, hogy valami szélhámosságból élnénk, hogy ne kelljen dolgozni.

2019. okt. 25. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A férjem és én nagyjából 80%-ban egyformák vagyunk. Vannak közös érdeklődési pontjaink és hasonló hobbival rendelkezünk. Sok mindenről ugyanaz a véleményünk, ahogy írta valaki korábban, ez kell is egy jól működő kapcsolatban. Persze, apróbb különbségeink azért vannak. Ő skandináv típus, hideg és kimért, én közvetlenebb személyiség vagyok, nem hiába nekem kellett kezdeményezni anno :) Zene és könyvek terén nagyon eltérünk. Ő csak IT témájú dolgokról olvas én pedig szeretem az ifjúsági regényeket és a fantasyt. Nem tartom szükségesnek hogy teljesen egyformák legyünk.
2019. okt. 25. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam miben különbözünk igazán (azon kívül hogy ő férfi én nő), de nagyon sok a hasonlóság alapvetően. Csak a szokások különböztek eleinte, más más családi háttér miatt, és talán én empatikusabb vagyok, ő meg vagányabb típus, és jobban figyel az elvárásokra amik jönnek más emberektől.
2019. okt. 25. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Én össze se jönnék olyan emberrel, akivel nagy mértékben különbözünk. A párommal pont azért jövünk ki jól évek óta konfliktusok nélkül, mert extrém kevés dologban tér el egymásétól a személyiségünk és minden fontos dologban szinte ugyanúgy gondolkodunk.
2019. okt. 25. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Két káosz, ha találkozik, abból katasztrófa születne csak, tehát nem tetszene.
2019. okt. 25. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Hmm... Amúgy szívesen rávágnám, hogy "dehogyis, egy is sok belőlem", de igazából szerintem örülnék neki.

Hát, ami nálam nagyon fontos, hogy őszinte legyen, hűséges, és hajlandó legyen megbeszélni a problémákat, ne tegyen úgy, mintha nem léteznének. Meg hogy ne akarjon gyereket, szeressen utazni, és ne lógjon folyton a nyakamon, egyedül is tudjak lenni, meg a barátaimmal. Én ilyen vagyok, és én örülnék neki, ha a nemlétező barátom is ilyen lenne. A többi dolog szerintem mindegy, egyedül az utazás legyen mindenképpen közös hobbi, a többi nem érdekel. A horoszkópunk stimmelhet, szerintem az is jó lenne. Külsőleg azért ne legyen olyan, mint én, csak a barna bőr, zöld szem, és a tetkók (persze nem ugyanolyanok) maradjanak. Az se baj, ha nem, csak fiúban is ez az ideálom.

2019. okt. 26. 00:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Nehéz erre válaszolni. Sokat szenvedtem attól, hogy mennyire másként látjuk a világot. Amikor pl. színházban megnéztük együtt a La Mancha lovagját és közölte a végén, hogy nagyon zavarta ez a macskanyávogás, elérte nálam azt, hogy soha többé nem akartam vele színházba menni. Akkor sokat gondolkoztam ezen és arra jutottam, hogy aki tökéletesen illene magamhoz, az én lennék, csakhogy soha nem tudnék magamba szeretni, mert igazi nő vagyok és a férfiak vonzanak. Így viszont marad az örök magányosság érzés bármilyen kapcsolatban. Vagy szerelmes vagyok és boldogtalan vagy nem szerelmes és viszonylag boldog.
2019. dec. 8. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!