Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzéskor a fiúnak is és a lánynak is kell gyűrű? Ugyanolyan? És az lesz később az esküvői gyűrű is?
Nem kell a lánynak és a fiúnak is gyűrű eljegyzéskor. Sokban függ ez a pár igényeitől és pénztárcájától, illetve attól, hogy mennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy a férfin is legyen gyűrű esküvő előtt.
Nálunk a lánykérés meglepetés volt, a párom egyedül vett meg egy köves gyűrűt, csak azt húzta fel akkor nekem és az eljegyzésünket később ünnepeltük meg a családdal. A karikagyűrűket együtt választottuk ki (épp ma) esküvő előtt közvetlenül.
Az utolsó válaszolónak: a pénztárcás dolog alatt nem is a karikagyűrűk megvásárlásakor gondoltam, hanem a köves gyűrűre. (Azért arra lehet költeni bőven, ha van miből, bár ami az ökör árát illeti, nem vagyok tisztában most az ökör árakkal, de szerintem a mi két karikagyűrűnk és az én köves gyűrűm árából egy ökör biztosan kijönne, de az sem kizárt, hogy másfél. Nem azért, mert a gyűrűk árával kívánjuk kifejezni a boldogságunkat, hanem azért, mert a párom a leginkább hozzám illőt kereste eljegyzéskor a kövesek között, meg is találta, de szerintem nem lehetett valami gazdaságos, az árát nem tudom természetesen, csak tippelem. Ami pedig a karikagyűrűket illeti: mi sem szeretjük igazán az aranyat, de esküvőre mást mégsem tudtunk elképzelni, épp ezért elég nehéz volt úgy választani, hogy szép is legyen, egyforma is legyen és még olcsó is, épp ezért az egyik kritériumból engednünk kellett, mi az utóbbiból engedtünk.)
Néhány ismerősünk azzal az indokkal vett egyből karikagyűrűt eljegyzésre és nem köveset külön, mert a karikagyűrűt így is úgy is meg kell venniük, a köveset viszont így kihagyhatták, mert nem akartak rá költeni. Ez volt az a pénztárcafüggőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!