Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27f szűz vagyok az a véleményem, hogy attól nem lesz szomorúbb egy ember élete mert nem szexelt. Az csak az egyenes út, de ha eltér az ember az átlagtól attól még ugyanolyan értékes élete lehet. Maguk szerint is?
A szüzek nem csak a szextől esnek el; máskülönben tényleg nem lenne nagy probléma.
Viszont amikor majd első alkalommal alszol el úgy, hogy fogod a kedesed kezét, amikor felkeléskor az az első látvány, hogy melletted alszik valaki, amikor fáradtan hazaérsz és átöleled, amikor van kivel tervezni közös programokat, stb. Na majd akkor megtudod, hogy mit hagytál ki az addigi életedből.
Én már nem vagyok szűz, de soha nem gondoltam, hogy emiatt bármivel is értékesebb vagy értéktelenebb volt/lett az életem. Egyszerűen csak megváltozott. Nem voltam szomorú emiatt és azóta sem :)
F
3-as voltam.
" az is egy teljes értékű út tud lenni "
Ezt addig gondolhatod, amíg nem tapasztalod meg a másikat. Nekem 30 fölött volt az első kapcsolatom, azért állítom nagy bizonyossággal, hogy nélküle fél ember vagy csak.
" én specielnrettegek egy szakítástól "
Na hát ez az. Félsz a visszautasítástól, szakítástól és inkább egyedül tengődsz. Aztán amikor ezt megunod, majd megtudod, hogy ezt a kockázatot érdemes bevállalni. Még akkor is ha sorozatos elutasításban lesz részed.
Beteg vagy!
Egészséges hím, legalább prostizni elmegy néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!