Van bevállt szempillaspirálotok? Nagyon rossz féle szempillám van egyenes is meg ritka is (szőke a vége) Sok félét próbáltam már, összeragadnak vagy ugyanolyan csúnya marad.
Lovely Pump Up, L'oreal Miss Manga, Catrice Lashes to Kill, Lancome Hypnose. Az utolsó kivételével mndegyik 3000 ft alatti drogériás és nyugodt szívvel ajánlom bármelyiket. Krémmániát írd be a keresőbe, ha vmelyikre bővebben kiváncsi vagy.
Mindenképp ruházz be szerintem egy melegíthető szempillagöndörítőbe, hihetetlen különséget lehet elérni vele, ha valakinek egyenesek a pillái.
Maybelline lash sensational intense black a kedvencem, mar nagyon sokszor ujravettem. Elofordult, hogy kiprobaltam valami mast (a kivancsisag, vagy jo promocio miatt), de egyik sem hozta ugyanazt a hatast, az sem, ami araban es igeretben is a duplaja volt.
Annyi van, hogy az elso 4-5 hsznalat soran meg nehez vele dolgozni, talan tul hig, vagy nem tudom, de azutan surusodik es tokeletes lesz.
Nekem hosszu a szempillam, ettol suru is lesz es nagyon szep fejete, illetve ha normalisan csinalom (nem kapkodva), akkor nem tapadnak ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!