Mit használjak, hogy a hajam ne legyen seprűs, száraz? Próbáltam már sokféle balzsamot, sampont, de egyik sem használt, ugyanolyan "kócos, seprűs" mint máskor! Nem is tudom kibontani, mert olyan fénytelen és szalmaboglyaféle!
Sose voltam híve az otthoni pacsmagolásnak meg természetes cuccoknak, aztán a sok festéstől kezdett nagyon sprőd és ronda lenni az amúgy is vékonyszálú hajam.
Nekem a heti egy olívaolajos pakolástől lett csodaszép, fényes és ápolt a sörényem.
Egyszerűen csak vettem extraszűz olívaolajat, tettem egy tálkába kb 3-4 evőkanálnyit (kicsivel váll alá és a hajam) és CSAK a hajhosszra tettem. Alaposan bekentem, ráhúztam egy zacsit és hajgumival ráfogtam. 30 perc után mosom le, alaposan, minimum kétszer samponnal, utána a szokásos balzsamot dobom fel. Más egy használat után szebb lett a hajam, 3-4 használat után totál megújult!
èn yves rocher regeneráló termékcsaladot használok.sampon,balzsam,hajmaszk,olaj.
ezenfelül természetes eredetű sörtés hajkefèt..nem vasalom,nem szárítom,festeni 1-1,5havonta festem.
mióta ezeket csinálom,jobban kifèsülhető a hajam,ès jôl is nèz ki
pár hónapja meg majd meghaltam amikor fèsülködtem,annyira húzta-nyúzta a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!