Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most ez tényleg ennyire "gáz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg ennyire "gáz" lenne?

Figyelt kérdés
Párommal eljegyzést tervezünk. Nagyon válogatós vagyok ékszer terén, szóval a párom megkért, hogy válasszak párat és Ő dönt azok közül. Ezt már megszólta a rokonság, meg a barátok egy kisebb része is. A másik dolog, hogy amik nekem tetszenek, azok több köves smaragd/zöld zafír gyűrűk, amik szintén nem éppen hagyományosnak mondhatóak. Tudom, minek szólnak bele, mi döntésünk stb, stb, igazából nem is érdekel minket a véleményük, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez tényleg ennyire szokatlan? Ha ránéznétek egy ilyen gyűrűre, nektek sem az jutna eszetekbe, hogy eljegyzési?
2019. júl. 31. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

"Ha ránéznétek egy ilyen gyűrűre, nektek sem az jutna eszetekbe, hogy eljegyzési?"

Nem. Az eljegyzési gyűrűd legyen valami egyszerű, amit 24/7 tudsz hordani, nem félted, nem igényel külön törődést. A sok köves, szép gyűrűk alkalmiak. Gondolj bele, ha elmész a zöldségeshez, melyik illene rád?

Szerintem vegyen neked egy olyan gyűrűt, amit szeretnél és egy egyszerűt is, amivel eljegyez.

2019. júl. 31. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"válasszak párat és Ő dönt azok közül. Ezt már megszólta a rokonság, meg a barátok egy kisebb része is. "

Mivaaan? Mi a fene köze van ehhez bárkinek is, rajtatok kívül? Minek jelentitek be ezt a családnak, kötitek ország világ orrára?

"Ha ránéznétek egy ilyen gyűrűre, nektek sem az jutna eszetekbe, hogy eljegyzési?" Kit érdekel, ki mit gondol, mi jut eszébe? Feltétlenül tudnia kell mindenkinek, hogy az eljegyzési gyűrű, ha ránéz? Sz.rjátok már le mások véleményét, ha nektek tetszik, nektek így jó, akkor ne másokkal foglalkozzatok már, az esküvőbe is mindenki belepofázhat majd, meg a házaséletetekbe is?

2019. júl. 31. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

"Ha ránéznétek egy ilyen gyűrűre, nektek sem az jutna eszetekbe, hogy eljegyzési?"

Nem, mert nekem a karikagyűrű az eljegyzési.

Egyébként mint gyűrű nekem is jobban tetszenek a a "színes" kövesgyűrűk. De semmi gond nincs azzal, hogy a párod több közül választ. Meg minek kell meglepetésnek lenni az eljegyzésnek? Úgy csináljátok, ahogy nektek jó. Nehogy már ebbe is beleszóljon a rokonság. Vigyázz, mert az esküvő lesz a következő, amibe belekötnek...

2019. júl. 31. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi megbeszéltük, hogy összeházasodunk, majd konkrétan kijelentette, hogy elmegyünk egy általam választott ékszerboltba és én fogom kiválasztani a gyűrűmet, így a tuti. :) A romantikus lelkületű női barátok sokkot kaptak. Anyukám tök aranyosan reagált, anno ők is így döntöttek a házasságukról, neki nincs is eljegyzési/kísérő gyűrűje.

A gyűrűm egyáltalán nem mondható tipikus eljegyzésinek és én éppen azért imádom, mert olyan amilyen! A párom saját belátása szerint biztosan nem ilyet választott volna nekem és már a harmadik tálca után forgatta a szemeit, hogy te jó ég, itt már egyszerűen csak csukott szemmel rábökne egyre. A 200 gyűrűből szerintem 150-et egyformának látott. :D Imádtam minden percét a válogatásnak. A végén kettő maradt az ujjamon és ő is arra mondta az áment, amelyikbe beleszerettem, úgyhogy ez lett.

Nem érdekel más véleménye, nem érdekel ki mit gondol a gyűrűm láttán. Számomra ez így tökéletes. :)

Mellesleg megjegyzem 3 éve együtt vagyunk, lassan két éve a közös lakásunkban élünk adóstársként. Lehet romantikusan lányt kérni, de ilyenkor már melyik nő nem számít erre? ;)

2019. aug. 6. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!