Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők, ti izgultatok az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti izgultatok az eljegyzés pillanatában?

Figyelt kérdés
Barátnőm tett egy megjegyzést, hogy fél, hogy a stressz miatt valami hülyeséget mondana. Előtte küldött egy vicces videót erről, szóval bízom benne, hogy hasonló értelemben gondolta, de kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen volt ez a pillanat?
nov. 8. 09:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam rettentő kellemetlenre sikeredett az egész. Már nagyon rossz volt a kapcsolatunk az exemmel, mert rettentő féltékeny volt és agresszív, ezért 8 év együttélés után komolyan elgondolkodtam azon, hogy elhagyom. Mivel tudta ezt és félt, hogy elhagyom, a hátam mögött meghívta az egész családot, az enyémet és az övét is és ebéd után előrántotta a gyűrűt ott mindenki előtt, hogy ő akkor most eljegyez engem. Köpni-nyelni nem tudtam, a családtagok meg ott ültek vigyorogva és várták az igent. Már nem emlékszem, hogy pontosan hogyan zajlott és mit mondtam, mert nagyon régen volt, de arra igen, hogy a családi összejövetel után nagyon durván összevesztem vele, nem sokkal később el is hagytam.
nov. 8. 09:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első eljegyzésem szolid, de mesébe illő volt. Váratlanul ért éjjel, virág, pezsgő, gyűrű, azonnal igent mondtam. (Ő volt a (most már) volt férjem.)

A második egy keserű és nagyon fájdalmas emlék a legutóbbi kapcsolatomból egy nárcisztikus, beteges férfival. Szándékosan tönkretette az “eljegyzést” (is).

nov. 8. 10:14
 3/18 anonim ***** válasza:
20%

Nálam is hasonló mint 1nél.

Nem egy pasi akkor kért meg, amikor a szakítás szélén álltunk, vagy eleve komolytalan volt a kapcsolat, de olyan is volt, akik egyenesen szakítás után kértek meg.

Általában igeneket szórtam, mert úgyse vettem komolyan az egészet, nem is lett belőlük házasság, egyiknél mondtam csak úgy igen helyett, hogy "hát igen"(komolyan nem értettem miért kér meg, mikor görény s.ggfej, és az egész kapcsolat romokban van)azt később állandoan visszaemlegette a családnak hogy nem igent, hanem "hátigent" mondtam, es ezzel ugy állitott be a családja előtt, mintha ő lenne a korrekt rendes nyílt, én meg a sunyi megcsalós r.banc aki szórakozik vele. Szoval megtudtam, hogy erre volt jó nála a kézkérés, hogy család előtt magát kimossa ő a rendes a tiszta szándékaival, én meg az aljas. Mikozben fordítva volt az egész..de szakítás után is engem hordott le mindenkinek, ő meg a szent. Rohadt alattomos volt.)

Csak olyannak szórtam nemeket aki bántalmazó volt. Állandoan megkérte a kezem olyan ia volt hogy erőszakkal akart már ékszerüzletbe is bevinni. Szakitás utáni zaklatásoknál se állt le, neki mindig nem volt a válaszom.

Meg a másik toxiknak is akit kivágtam és szakitás után kért meg TELEFONBAN! Ott majdnem el is hánytak magam tőle. Hogy kaocsilatban hanyagoló játszmázós csenddel verős gyökér állat, mikor meg ki van dobva játsza itt a fejét. Hányingerem is lett tőle.

nov. 8. 10:23
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért már tudja előre, hogy el fogod jegyezni? Ezt nem meglepetésként szokták csinálni?
nov. 8. 10:28
 5/18 A kérdező kommentje:

#4: Már beszéltünk róla sokszor, hogy mik a terveink a jövőre nézve és meglepő módon, de hasonlóak az elképzeléseink. Jó és stabil a kapcsolatunk és tudja, hogy szeretném egyszer megkérni a kezét. Egy korábbi utazásnál már számított rá és kicsit rosszul érezte magát amiatt, hogy beleélte magát.

Természetesen meglepetésnek szánom, de azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, ha 1-1 utazásnál ő előre számít rá, csak letagadni tudom, ha így direkt szóba hozza 😅

nov. 8. 10:41
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
#5 Értem, de akkor miért nem akkor kéred meg, amikor nem számít rá? Mármint nem akarok belepofázni, meg ilyesmi, de ha elmentek valahová, akkor mindig számítani fog rá. 😀
nov. 8. 10:44
 7/18 A kérdező kommentje:

Az van bennem, hogy egy kicsit szeretném különlegessé tenni olyan értelemben, hogy ne ott történjen, ahol szinte minden közös élményünk történt. Akkor úgy érezném, hogy ez is "csak" egy pillanat a sok közül, nem pedig "a" pillanat.

De abban abszolút igazad van, hogy egy random pillanatban egy sima hétköznap tényleg nem számítana rá.

nov. 8. 10:57
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
#7 Pontosan, de a sima hétköznapokban is különlegessé tudod tenni az eljegyzést. Mondjuk úgy teszel, mintha kiástad volna a földből és azt mondod, hogy "Nézd mit találtam drágám!" Most csak mondtam egy hülyeséget, de meg lehet oldani szerintem, hogy meglepődjön.
nov. 8. 11:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#4 Azért egy normális, komoly kapcsolatban szerintem ezt igenis megbeszélik (mármint a szándékot). Ettől függetlenül maga a lánykérés lehet meglepetés. Amúgy párom azzal is tisztában van, hogy semmilyen "tipikus, nyálas" lánykérést nem szeretnék (pl. szülinap, karácsony, nyaralás, meg rózsaszirmok, gyertyák stb.) mert az ilyentől rosszul vagyok. Plusz mindenképp kettesben legyünk, mert azerintem ez egy intim pillanat, ami csak ránk tartozik. Egyébként "nem hivatalosan" már megkérte a kezem (szóval nem volt gyűrű, meg semmi extra, csak egy este megkérdezte, hogy "hozzámjössz?" én meg igent mondtam. Nos, majd később az "igazi" gyűrűs lánykérést is pont így képzelem el, mindenféle sallang nélkül.
nov. 8. 14:25
 10/18 A kérdező kommentje:
#9: Barátnőm pont ilyen. Majdnem minden stimmel abból, amit leírtál :D
nov. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!