Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ígéret gyűrűről?
Lényegében nem eljegyzésről van szó, hanem úgy mint a házasságnak az előzménye az eljegyzés és jegy gyűrű, úgy az eljegyzés előzménye az ígéret gyűrű.
Szóval megígéri ezzel a gyűrűvel hogy majd egyszer megkéri a kezét a párjának.
Én úgy vagyok vele hogy ha már gyűrű kerül az újamra, az eljegyzési legyen. Nekem ez olyan tinis, az ígéret gyűrű. Olyan mintha nem akarna elköteleződni a pár, meg lehet hogy nógatva ki vannak hogy legyen már valami és így jön ez az ígéret gyűrű dolog. Mert valamennyire elkötelezedés de mégsem annyira komoly mint egy eljegyzés és nem kell még neki fogni az esküvő szervezésnek
Nem tudom hogy én látom e elég semmiylennek ezt a dolgot.
Nektek mi a véleményetek? Van értelme az ilyennek? Számít valamit?
Ha jeleznétek a nemeteket és a korotok azt megköszönném
Ha pedig valakinek teljesen más, pozitív véleménye van arra is kíváncsi vagyok.
😂😂
Lehet az komolyabb elköteleződés lenne, mint az ígéret gyűrű 😆
Nem látom értelmét, ha már tart ott a kapcsolat, akkor jegyezze el, ha azt még korainak érzi, akkor meg ne. Szóban is és más tettekkel is ki tudja fejezni, hogy komolyak a szándékai, nem kell ehhez egy plusz gyűrű.
De persze ha valakinek ettől jobb, akkor miért ne. Olyan pároknál el tudom képzelni, akik még iskolában jöttek össze és sok év kapcsolat után, ha házasodni még fiatalnak érzik magukat és nem akarnak sok év jegyességet, nekik ez lehet egy jó opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!