Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajön-e az exem?
A történet: volt egy párom, akivel nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Viszont a távolság miatt az exem úgy döntött, hogy nem folytatja tovább, de megígérte, hogy amint lesz alkalom, újra együtt leszünk. Én hittem neki, mert szerettem.
Eltelt hat év, nekem nagyon hiányzik, érzem, hogy csak őt tudnám szeretni igazán, azóta volt más, de nem volt ilyen.
Felragyogott a reménysugár, mikor egyszer újra beszélgetni kezdtünk, de nem sokáig.
Nem válaszolt már az utolsó üzenetemre, nem tudom, mit tehetnék értünk újra. Lehet, már csak én gondolok erre minden nap, és túllépett.
Mit tehetek? Vannak még csodák?
Szívesen hallgatok történeteket, ahol hasonló dolog történt.
Nagyon köszönöm.
Át tudom érezni. Első szerelem volt? :/
Sose hitegesd magad ilyenekkel. Kidobsz értékes éveket az életedből egy csélcsap miatt.
Az első olyan ember, akiről éreztem, hogy a lelki társam, úgy váltunk el, hogy szeretett stb...Emiatt is hiszem, hogy egyszer talán sikerül.
Nem tudom mással volt-e ilyen.
Mert írtunk egymásnak, egyszer csak eltűnt a nagy semmibe, pedig találkozót ígért. Ilyenkor tartom a tisztes távolságot, hogyha látszik rajta, hogy nem akar válaszolni.
Csak nem értem a reakciókat, és az ígéret tartósságát is megkérdőjelezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!