Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajön-e az exem?

Figyelt kérdés

A történet: volt egy párom, akivel nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Viszont a távolság miatt az exem úgy döntött, hogy nem folytatja tovább, de megígérte, hogy amint lesz alkalom, újra együtt leszünk. Én hittem neki, mert szerettem.

Eltelt hat év, nekem nagyon hiányzik, érzem, hogy csak őt tudnám szeretni igazán, azóta volt más, de nem volt ilyen.

Felragyogott a reménysugár, mikor egyszer újra beszélgetni kezdtünk, de nem sokáig.

Nem válaszolt már az utolsó üzenetemre, nem tudom, mit tehetnék értünk újra. Lehet, már csak én gondolok erre minden nap, és túllépett.

Mit tehetek? Vannak még csodák?

Szívesen hallgatok történeteket, ahol hasonló dolog történt.

Nagyon köszönöm.

2022. febr. 12. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9-es Nyilván 6 év alatt millió dolog történt az életében, az ígérete légből kapott volt.

Hány évesek vagytok, mekkora a távolság, meddig tartott a kapcsolat, milyen mélységű volt, milyen gyakran találkoztatok?

2022. febr. 12. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért mégsem lehetett szerelmes, ha véget vetett a kapcsolatnak a távolság miatt. Ez nem szerelem és akkor te meg 6 éve rá vársz. Jesszus.....
2022. febr. 19. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
legalább annyira szereted mint én.nekem még csak 5hónapja de még is ott van bennem a reménysugár ... nekem is azt mondta az exem talán egyszer pár év múlva a találkozásunk miatt (nem tudtunk találkozni)én vagyok a csaj.engem még a facebookrol is le tiltott nem tudom mit tegyek!amúgy a helyedben felhívnám és megkérdezném van e még esély .
2022. febr. 20. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!