Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden exem visszajönni?
Összesen 3 hosszú kapcsolatom volt,az egyik májusban ért véget,múlt héten kezdett könyörögni az exem hogy próbáljuk újra,a másik kettő is évek óta folyamatosan jelen van.
Én egyikhez sem tudnék visszamenni.
Nekem ők exek.
Igaz,mind a hárommal nagyon jó a kapcsolatom,az együtt élés sem volt problémás.
És hiába van azóta az egyiknek felesége gyereke,akkor is folyamatosan ír hogy ha nem lettem volna olyan hülye még együtt lennénk.
Sokat hisztiztem,én nem vagyok buliba járós,nem iszok,és ebből volt mindig cirkusz.
Veletek történt már ilyen ?
Hogy az összes ex vissza akar menni.
Nem,nem sex miatt,ugyanis az összes hónapok évek óta bombáz.
Újra akarnák kezdeni.
De nekem az ex az tényleg ex.
Vannak az exek és vannak a nextek🤣viccet félre téve,nekem eszembe sem jutna egyikhez sem visszamenni.
Kérdezd meg tőlük és megtudod.
Itt csak találgatni fogunk, de lehet csak talomban akarnak tartani, hogyha a jelenlegi kapcsolatuk bebukná akkor majd nálad menedéket találnak.
Az elsőnek utánam volt egy évig valaki,azóta nálam próbálkozik.
Kb 6 éve
Azóta csak alkalmi kapcsolatai voltak.
A második házas,megállás nélkül írogat.
A harmadik,akit még talán szeretek,ő is újra felkeresett,egy hétig udvarolt aztán megint hiszti lett a vége és most eltűnt,nem keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!