Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam volna? Be nem tartott ígéret.
Feleségem irodai (9-17:30) munkát végez (multi), de jövő hétvégén konferenciát tartanak, ahol Ő mint szervező host vesz rész, és este 9-11 körül fog végezni péntek szombat vasárnap este -Budapesti helyszínen.
A helyszín a váci út, mi onnan kb 35 pernyire lakunk a budai oldalon. Megígértem, hogy mivel késő este lesz, mind a három nap este érte megyek és hazaviszem kocsival.
Közben legjobb barátom (aki az esküvői tanúm is volt), meghívott hogy ünnepeljem meg a diplomaosztóját.
Ez egy estét jelentene, amikor ünneplek, a másik két este ugyan úgy a feleségem fuvaroznám.
Mondtam a páromnak, hogy ez van, szeretnék menni, rendelek neki taxit, intézek mindent, de megsértődött, és 1.5 napja duzzog emiatt.
Szerintetek igaza van, és nem volt szép a részemről, hogy menni terveztem, annak ellenére, hogy már megígértem neki, hogy viszem?
Körülmény még, hogy külföldi, nem ismeri annyira Budapestet (nem buszozta/villamosozta szét részegen a belvárost fiatalon mint a magyar lányok) és 1 hónapja betörtek a lakásunkba
Így belegondolva értem miért ragaszkodik ehhez annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!