Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom megrendülése? Mit tehetnék?
A párommal régóta együtt vagyunk. Már évek óta szeretnék vele családot alapítani. Néhány éve megbeszéltük, és utána is beszéltünk róla, hogy ilyenkor már jöhet a baba. Azonban meggondolta magát, mert még nincs saját kertes házunk, ő nem gondolta, hogy ez ilyen nehéz lesz.. A dologhoz hozzá tartozik, hogy egy meddőséget okozó betegségem is van, ezért sem szerettem volna húzni az időt, ezt ő is tudja. A közelmúltban lehetőség nyílt arra, hogy egy- egy lakást megvegyunk, azonban mindegyiket kifogásolta. Tudom, hogy nem lehet kieroltetni egy gyereket ha a másik nem akarja, nem is célom ez. Azonban egy kissé megrendult a bizalmam. Mi van ha lesz gyerkőcünk és akkor is meggondolja magát, mert hogy ő nem úgy képzelte el?!
Nagyon szeretem, és együtt tervezzük a jövőt. Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket. Én csinálok rosszul valamit? Hogy lépjek túl rajta, hogy mindig nekem kell engednem ezekben a fontos kerdesekben?
Kérlek, a kommenteket úgy írjátok le, ahogyan azt ti is elvárnátok ellenkező esetben.
Nalunk hasonlo volt a szitu. Adtam neki idot, de o elkezdte tobb szazezres ruhakra szorni a penzt. Igen, jol olvasod, en azt sem tudtam, hogy leteznek ilyen arban ruhak. Es ami meg szepiti a dolgot, hogy joval tobbet keresek, mint o. A bekes varakozasbol a vegen orditozas lett, hogy ne szoljak bele az anyagi dolgokba, mert semmi kozom hozza, es o sosem szeretett. Kitettem a sajat garzonombol. Most sir, hogy probaljuk meg. De az ilyen ferfi nem ferfi, csak egy darab sz.r. Vasaroljon most a keves penzebol ilyen ruhakat egyedul, mikozben alberletet fizet.
32 N
Gyereket csak úgy szabad vállalni, hogy belekalkulálod, hogy egyedül kell nevelned. Minden második pasi lelép, így felesleges olyan álomban ringatóznod, hogy ti biztosan örökké együtt lesztek.
Szerintem amúgy nem akar gyereket, és költözni sem.
"Nagyon szeretem, és együtt tervezzük a jöv"
Amit aztán ő utólag nem úgy képzelt el.
Megrendült bizalomra nem lehet erődítményt építeni, csak homokvárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!