Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok az ígéret gyűrűről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ígéret gyűrűről?

Figyelt kérdés

Lényegében nem eljegyzésről van szó, hanem úgy mint a házasságnak az előzménye az eljegyzés és jegy gyűrű, úgy az eljegyzés előzménye az ígéret gyűrű.

Szóval megígéri ezzel a gyűrűvel hogy majd egyszer megkéri a kezét a párjának.

Én úgy vagyok vele hogy ha már gyűrű kerül az újamra, az eljegyzési legyen. Nekem ez olyan tinis, az ígéret gyűrű. Olyan mintha nem akarna elköteleződni a pár, meg lehet hogy nógatva ki vannak hogy legyen már valami és így jön ez az ígéret gyűrű dolog. Mert valamennyire elkötelezedés de mégsem annyira komoly mint egy eljegyzés és nem kell még neki fogni az esküvő szervezésnek

Nem tudom hogy én látom e elég semmiylennek ezt a dolgot.

Nektek mi a véleményetek? Van értelme az ilyennek? Számít valamit?

Ha jeleznétek a nemeteket és a korotok azt megköszönném

Ha pedig valakinek teljesen más, pozitív véleménye van arra is kíváncsi vagyok.

okt. 9. 17:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

"Én úgy vagyok vele hogy ha már gyűrű kerül az újamra, az eljegyzési legyen."

Én meg úgy vagyok vele, hogy amíg ilyet leírsz, hogy "újamra", addig inkább te se gondolj semmiféle eljegyzésre. Vagy iskolások vagytok még mindketten? Az ígéretgyűrű meg a botrányos helyesírás erre utal.

okt. 23. 23:29
 22/25 A kérdező kommentje:

Miért lett volna bunkó a #19 hozzáállása a dologhoz? Szerintem, egészséges kapcsolata lehetett már akkor is, tudta, hogy mi az, ami nála belefér és mi az, ami nem és közölte is a párja felé, elkerülve a későbbi konfliktust.

Nekem úgy jön át a #19-es szavaiból, hogy a gyűrű neki akkor, abban a kapcsolati státuszban nem fért bele, nem az hogy úgy az egész ajándék gyűrű dolgot elutasítja. Ha most kapna a férjétől karácsonyra egy gyűrűt biztos vagyok, hogy örülne neki, mert most már nem lehet félreérteni. Viszont, amikor még nincs eljegyzés, de gyűrűt kap az ember az tényleg magyarázatra szorul ("Igen, drágám, ez tényleg egy gyűrű, viszont nem eljegyzési, csak úgy ajándékba, ha majd viseled és megkérdezik, hogy kitől kaptad és, hogy akkor ez eljegyzési-e akkor mond azt hogy nem..."), egy nyaklánc vagy egy karkötő sokkal illőbb akkor még, ha már ékszer ajándékról van szó.

Köszönöm a kedves hozzászólást. Imádom, hogy a korábbi normális, értelmes válaszolókkal ellentétben te inkább a helyesírásommal kapcsolatban és összefüggésben nyilvánítottál véleményt.

Ha jobban megnézed nem csak az "újamra" szót írtam el, hanem pl. a semmilyen szót is. Azt is észrevetted, te kis szemfüles? Ha találsz még hibát, nyugodtan megveregetheted a vállad, milyen kis ügyes vagy.

Imádom azt is, hogy jelezted, hogy mire gondolhatok, rögtön el is felejtem az eljegyzést, mivel te úgy vagy vele, hogy nem kéne rá gondolnom a helyesírásom miatt.

Bocsánat, ha a lelkedet annyira megsértettem a "botrányos" helyesírásommal, hogy ilyen stílusban voltál kénytelen megnyilvánulni .

Remélem, jobb lett a napod, miután beszóltál.

okt. 24. 07:41
 23/25 anonim ***** válasza:
54%
Köszi kérdező, hogy te legalább megértetted. Igen, akkor már vártam az eljegyzést és inkább fájdalmat okozott volna, hogy ja de mégse. Ráadásul úgy, hogy soha nem hordtam gyűrűket, és mondtam, hogy majd az eljegyzési fogom, meg a karikát. Egyébként engem érdekel kicsit a kérdés kontextusa, ha van kedved kifejteni.
okt. 24. 07:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Oh és egyébként hozzátéve, hogy amikor elkezdtem hordani az eljegyzésit, azt egy csomó ember észre vette, mielőtt mondtam volna. Tehát vagy nem hordja az ember vagy kínosan magyarázkodhat, hogy de ez amúgy nem eljegyzési.
okt. 24. 07:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez amcsi szokás, ott van promise ring, meg engagement ring... :D Semmi értelme, amúgy.
nov. 6. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!