Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok az ígéret gyűrűről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ígéret gyűrűről?

Figyelt kérdés

Lényegében nem eljegyzésről van szó, hanem úgy mint a házasságnak az előzménye az eljegyzés és jegy gyűrű, úgy az eljegyzés előzménye az ígéret gyűrű.

Szóval megígéri ezzel a gyűrűvel hogy majd egyszer megkéri a kezét a párjának.

Én úgy vagyok vele hogy ha már gyűrű kerül az újamra, az eljegyzési legyen. Nekem ez olyan tinis, az ígéret gyűrű. Olyan mintha nem akarna elköteleződni a pár, meg lehet hogy nógatva ki vannak hogy legyen már valami és így jön ez az ígéret gyűrű dolog. Mert valamennyire elkötelezedés de mégsem annyira komoly mint egy eljegyzés és nem kell még neki fogni az esküvő szervezésnek

Nem tudom hogy én látom e elég semmiylennek ezt a dolgot.

Nektek mi a véleményetek? Van értelme az ilyennek? Számít valamit?

Ha jeleznétek a nemeteket és a korotok azt megköszönném

Ha pedig valakinek teljesen más, pozitív véleménye van arra is kíváncsi vagyok.

okt. 9. 17:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

Hülyeség, mondjuk én a kövesgyűrűs lánykérőset is fölöslegesnek tartom.

De mindenki arra költ, amire akar.

okt. 9. 21:11
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Tiniknél rendben van, felnőtteknél nevetséges. Olyan érzetem van tőle, hogy "igazán nem akarok elköteleződni melletted, nem vagy még elég jó nekem ahhoz, hogy megkérjem a kezem, de le akarlak stoppolni, hogy amíg meg nem gondolom magam és nem találok jobbat, addig más ne tudjon megdugni, mert fix numerának azért jó vagy és féltékeny vagyok azért... és hátha vagy olyan hülye, hogy ezzel be lehet fogni a pofádat". Illetve szörnyen megalázó is az, ha kérdezgetik mások, hogy "juj de jó, az eljegyzési gyűrű?" és akkor magyarázkodhat a nő, hogy "hát... igazából ilyen stipistopi, de nem jegyzett el".
okt. 10. 02:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a srác, 16?
okt. 10. 08:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes.Ennyi erővel akkor az ígéret gyűrűnek is legyen egy "elő gyűrűje".Amerikából jött ez ide,de szerintem mindenki meglett volna nélküle.
okt. 11. 00:41
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ahogy látom elégé egyhangú a vélemény a témában 😃

okt. 11. 12:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen az eljegyzés is csak egy ígéret.
okt. 12. 09:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

16 jót írt, szerintem is így van.

Ígéret gyűrű, az már dedó lenne.

okt. 12. 11:33
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Óvoda
okt. 14. 02:06
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Tiniként oké, amikor eljegyzésre esély sincs. Felnőttként nevetséges. Nekem a most már férjem egyszer mondta, hogy amikor karácsonyra ékszert nézett, gondolkodott gyűrűn is, de még nem eljegyzésin, végül nyakláncot kaptam és rá egy évre az eljegyzésit. De akkor is mondtam neki, ha odaállít egy gyűrűvevl, hogy de ez nem eljegyzési, akkor a hajára kenem. A dolgoknak van szimbolikája.
okt. 23. 22:35
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
#19 Hát mondjuk ne is haragudj, de te is jó bunkó voltál. Ajándékként nyugodtan lehet venni gyűrűt is, pont ugyanúgy, mint más ékszert.
okt. 23. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!