Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti izgultatok az eljegyzés pillanatában?
Izgultam és igen, meglátszott, leesett, hogy éppen meg akar kérni, én meg valamit akartam mondani, mielőtt feltette volna a nagy kérdést, és megkérdeztem vigyorogva, hogy most mi történik? :D De nem volt gáz, szerintem aranyos volt, jó emlék :D
Amúgy ez velem is megtörtént, mint a barátnőddel, hogy egy nyaraláson számítottam rá és nem történt meg. Pont ezért nem voltam biztos benne, hogy a következő utazáson, ahol tényleg megtörtént, megtörténik. Persze eszembe jutott, hogy lehet, hogy ezt tervezi, de azért mégis meglepetés volt. Amúgy sincs olyan szerintem egy hosszú kapcsolatban, ahol volt már szó az eljegyzésről, hogy 100%-osan meglepi. Úgyhogy ez ne tartson vissza téged :D
Annyira izgatott voltam, hogy alig tudtam kinyögni az "igen"t, de nem baj mert a férjem meg annyira izgult hogy nem is nagyon figyelt oda a válaszra. :D
Én is azok közé tartozom, akikkel megtörtént, hogy egy nyaralás során várták az eljegyzést amiből végül nem lett semmi. Amikor már annyira meg van beszélve minden, mint az #5ös kommentedben van, akkor szerintem teljesen érthető hogy várja, és kicsit szivatásnak tűnik, hogy te még húzod az időt.
Nekem egy nyaralást is elég volt végigszenvedni; utána közöltem, hogy addig nem akarok erről a témáról beszélni amig meg nem történik. Nagyon szar úgy nyaralani hogy folyton csak várod és nem jön. Szóval szerintem most már ne halogasd sokáig.
Szuper örülök nektek! :)
Mikorra tervezitek az esküvőt?
Szeretném, hogy befejezze az egyetemet, még egy féléve van hátra a mostanin kívül, addig nem szeretnénk elkezdeni szervezni, így olyan 1.5 év múlva, 2026 júniust - júliust lőttük be célnak.
Nehezíti kicsit a helyzetet, hogy külföldön lesz, mert ő nem magyar és neki sokkal nagyobb a családja
Tudtam, hogy el fog jegyezni - valamikor - mert időnként szóba került csak úgy említésképp.
Aztán életem legnagyobb meglepetése volt, mikor tényleg eljegyzett, mert annyira nem az volt a központban, sőt... Minden más is, nekem eszemben nem volt ez is, olyan sok szrság történt az elmúlt egyhétben előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!